Kyselina hyalurónová do močového mechúra
ahojte, je tu niekto prosim kto absolvoval takuto liecbu? neviete ako to je v pripade ked ma zena menstruaciu? je to problem? skusam sa par dni dovolat na ambulanciu ale zial neuspesne. dakujem pekne
@domcek77 ja som tiez brala dlhodobo probiotika pre zeny ale vsetko pomahalo len na chvilu. Tak uz kaslem na to 😀 ja mam stale nejaku inu bakteriu takze je to problem s tou vakcinou
@domcek77 a ake konkretne mas tie probiotika?
A este tie anionove vlozky pouzivam su fakt zazracne.
@domcek77 to her biotic na mna vsade vyskakuje, fakt je to take dobre?
Teraz to uzivam od augusta ale aj stym fem care aby sliznica nebola sucha ale mokra a vtedy by sa nemali usadzovat bakterie, plus tie vlozky, je pre mna zazrak ze som este zdrava bez ATB. 👍
No ja som bola po ATB a kvoli peceni som mala problemy. Teraz sa chystam na laser -obnova mocovych ciest a zenskych veci. Dam vam vediet.
@domcek77 kde sa chystas? Kolko to stoji? Nieco som uz o tom pocula a znie to celkom zaujimavo
V BA dubravka lauros, 3sedenia by som mala absolvovat 3x290e, posledna sanca.
LASEROVÁ LIEČBA CHRONICKÝCH ZÁPALOV MOČOVÝCH CIEST RENOVALASE.
Idem zajtra
ahojte, ja som dnes bola na 6-tu dávku ialurinu do močového mechúra, beriem aj urowaxom a asi 2 týždne aj wobenzyn. a aj napriek tomu dnes v moči leukocyty na 3 kríže. pred mesiacom boli leukocyty len na 1 kríž. na kultivácii vyšla baktéria clebsiela. ja už neviem ako sa tej potvory zbaviť. bola som aj na CT burcha, všetko ok.
akútny problém pri močení nemám, možno raz za deň ma počas močenia bolí akoby ústie močovej rúry, keď domočím bolesť skončí. čakám, že mi dnes zavolá dr. a som zvedavá, či mi predpíše atb, alebo čo ďalej. skúsim sa jej opýtať na tú autovakcínu, aj keď imunológ mi povedal, že už sa to nerobí a aj tak to bolo málo účinné. viem, že sú aj horšie zdravotné problémy a každý deň ďakujem, že to nie je nič horšie, ale aj tak ma to ničí.
@adaam co ti povedala doktorka? Ja uz som vzdala aj vsetky vitaminove doplnky a blbosti, aj tak nikdy nic nepomohlo. Ja aj ked mam moc ok, tak po vycikani mam divne pocity, take ako keby pichanie alebo co. Neviem preco to mam a netusim ako by som sa mohla toho zbavit.
@domcek77 ale preco by to nepomohlo? Tam ta musi poslat urolog alebo ako to funguje?
Bol to urolog. Sama som tam isla. Aspon bol ferovy ze si nevypytal nic. Povedal ze mi to nepomoze mam tie diagnozy. Ze ma klientky ktorym to pomohlo ale nechce ma obrat o peniaze ked to nepomoze.
@domcek77 tak to je aspon fer pristup. Musela di mat aj vymenny listok?
Nie
Tak Dr. Mi predpísala Macrimor. V pondelok mam ísť na kontrolu.
Stretli ste sa niekto s tým, že ste nemali ťažkosti a napriek tomu leucocity v moči?
@adaam robili ti normalne testy ci len papierikom? mne raz gynekologicka kontrolovala moc papierikom a povedala ze je tam krv. Obvodna potom robila klasicke testy a nic neukazali a ani som nemala ziadne tazkosti.
Moč cievkovaný, vyšetrený v laboratóriu.
@adaam aha...no ja mam vzdy aj priznaky ked mam leukocyty ale viem aj o ludoch co nic necitia a zistia to len odberom u lekara
Ahojte dievcata, moja dg neurogenny mocovy mechur, berem ubretid, ako ste na tom? Musim si najst doktoraco dava botox, poculi ste o tom?
@domcek77 ahoj, to som nikdy nepocula. Ako ti na to prisli?
Cystoskopia, mikcny dennik, hyperaktivny mocak, cievkovanie.... chrbtica problemy.....
Dobrý deň, prosím vás tu kyselinu Vám robili v BB? Robia to aj mimo BA? Ak áno, v ktorej ambulancii prosím? Ďakujem za odpísanie
@kala8888 môžem sa opýtať v ktorom meste Vám ju aplikovali?
@kristina12059 vo zvolene v uroplus ale maju ambulanciu aj v BB. Objednavala som sa cez stranku topdoktor
Ahojte pridavam sa do klubu....dnes druha davka kys.hyaloronovej ...po prvej som skoncila na biseptole a dnes som myslela,ze ked mi sposobila zapal,ze aplikacie uz davat nebudeme a on,ze pokracovat v liecbe
Tak neviem co dalej ach....tak som tomu verila,ze by to mohlo byt ok 😌 ja mavam zapal par dni po douzivani atb, to je des , a v moči obcas ecoli alebo nic
Kupila som si teraz este urixin tak uvidime
Cystoskopia spravena a ta je ok
Uz som nestastna z toho a doma mam 3male deti , potrebujem byt fit
Drzte sa baby, aspon viem,ze nie som v tom sama
Ahoj mozem sa spytat ci je vam uz lepsie?pomohlo nieco?

No naposledy som bola na ATB zaciatkom augusta. Zacala som uzivat 2probiotika rano a na obed take ine probiotika na zenske a mocove cesty. A klopem po hlave a dreve ze som ok.✊🏻✊🏻✊🏻 zatial. Idem bud.tyzden novemu urologovi tak uvidime. Neviem aku bakteriu mas ale mozes si dat vakcinu.