icon

Kyselina hyalurónová do močového mechúra

15. feb 2023

ahojte, je tu niekto prosim kto absolvoval takuto liecbu? neviete ako to je v pripade ked ma zena menstruaciu? je to problem? skusam sa par dni dovolat na ambulanciu ale zial neuspesne. dakujem pekne

Strana
z6
domcek77
24. apr 2025
@weru3ka

Ahojte pridavam sa do klubu....dnes druha davka kys.hyaloronovej ...po prvej som skoncila na biseptole a dnes som myslela,ze ked mi sposobila zapal,ze aplikacie uz davat nebudeme a on,ze pokracovat v liecbe
Tak neviem co dalej ach....tak som tomu verila,ze by to mohlo byt ok 😌 ja mavam zapal par dni po douzivani atb, to je des , a v moči obcas ecoli alebo nic
Kupila som si teraz este urixin tak uvidime
Cystoskopia spravena a ta je ok
Uz som nestastna z toho a doma mam 3male deti , potrebujem byt fit
Drzte sa baby, aspon viem,ze nie som v tom sama

@weru3ka aj ja som tomu verila po 3tej davke som povedala ze nechcem . Vzdy na 2den som mala zapal.

weru3ka
24. apr 2025
@domcek77

@weru3ka aj ja som tomu verila po 3tej davke som povedala ze nechcem . Vzdy na 2den som mala zapal.

@domcek77 fuuha to fakt? Boze, ja nechcem uz atb pomoc
Dnes mi dali jednu tbl atb ,ze keby zacal zapal tak mam uzit
Davali vam to cievkou ci klobucikom?mne davaju cez klobucik

domcek77
24. apr 2025
@weru3ka

@domcek77 fuuha to fakt? Boze, ja nechcem uz atb pomoc
Dnes mi dali jednu tbl atb ,ze keby zacal zapal tak mam uzit
Davali vam to cievkou ci klobucikom?mne davaju cez klobucik

@weru3ka cievkou a dovtedy som mavala fekalis a odvtedy ecoli. A atb furt

weru3ka
24. apr 2025
@domcek77

@weru3ka cievkou a dovtedy som mavala fekalis a odvtedy ecoli. A atb furt

@domcek77 ja zas ecoli mavam...no uvidim co bude
A teraz uz mas lepsie?

domcek77
24. apr 2025
@weru3ka

@domcek77 ja zas ecoli mavam...no uvidim co bude
A teraz uz mas lepsie?

@weru3ka stale dookola

adaam
25. apr 2025

ahojte, aj ja sa týmto trápim. na e-coli mi pomáhala d-manoza, ale brala som 3x denne 2g a pár krát som mala aj urovaxom. Potom sa objavila clebsiela, vybrala som 7 dávok kys. hyaluronovej, ale po poslednej už som mala druhý deň zápal. Urologička to teda zmenila a brala som Uroril, mal by mať rovnaký účinok ale berie sa orálne. ten som brala asi pol roka, k tomu ešte wobenzyn a samozrejme oooveľa menej sexu. odvtedy je to lepšie, zápal som mala 1x. teraz beriem čistú kyselinu hyaluronovú od Gymbeam, neviem či pomáha, ale hádam neškodí a po styku d-manózu 3x denne aspoň, 2 dni. ale samozrejme antibiotiká mám stále po ruke. Držím nám všetkým palce, aby sme to zvládli.

weru3ka
25. apr 2025
@adaam

ahojte, aj ja sa týmto trápim. na e-coli mi pomáhala d-manoza, ale brala som 3x denne 2g a pár krát som mala aj urovaxom. Potom sa objavila clebsiela, vybrala som 7 dávok kys. hyaluronovej, ale po poslednej už som mala druhý deň zápal. Urologička to teda zmenila a brala som Uroril, mal by mať rovnaký účinok ale berie sa orálne. ten som brala asi pol roka, k tomu ešte wobenzyn a samozrejme oooveľa menej sexu. odvtedy je to lepšie, zápal som mala 1x. teraz beriem čistú kyselinu hyaluronovú od Gymbeam, neviem či pomáha, ale hádam neškodí a po styku d-manózu 3x denne aspoň, 2 dni. ale samozrejme antibiotiká mám stále po ruke. Držím nám všetkým palce, aby sme to zvládli.

@adaam vdaka za skusenosti
Ten uroril som veru pozerala,ze by som skusila
A prosim tu bakteriu clebsiela to ti vyslo z normalne odobrateho vzoru moču? Ci cievkovaneho?vdaka

adaam
25. apr 2025
@weru3ka

@adaam vdaka za skusenosti
Ten uroril som veru pozerala,ze by som skusila
A prosim tu bakteriu clebsiela to ti vyslo z normalne odobrateho vzoru moču? Ci cievkovaneho?vdaka

@weru3ka z cievkovaneho

autor
25. apr 2025

Baby neviem ci som to tu uz pisala ale mne po dvoch rokoch trapenia pomohol wobenzym. Zrazu po mesacnej kure som bola ako novy clovek

Strana
z6