icon

Laparoskopia vo Vyšných Hágoch

tinky09
24. feb 2013

Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas bola na laparoskopii ohladom neplodnosti vo Vysnych Hagoch, ako to prebieha a kedy sa presuta domov .dakujem

tatinka
12. mar 2013

@tinky09 a ako sa citis? uz je ti lepsie?

tinky09
autor
13. mar 2013

@tatinka no tak uz ju mame doma krasavicu našu. Je to malicky psiček jack russel terier, byt mame velky cize neni problem Juj dufam, ze sme dobre spravili, ze ju mamer

tatinka
14. mar 2013

@tinky09 tak ako ste sa zžili s fenkou 🙂? ako sa vam spolu naziva🙂?

tinky09
autor
15. mar 2013

ahoj je to zo zaciatku dost narocne, hlavne si na seba zvykame este 🙂 ale je zlata uz vydrzi celu noc necikat nekakat 🙂)) a potom si to ona dospi, ale ja fungujem 🙂 ale to mas ako s babatkom, tiez zo zaciatku zahul a potom paradicka, viem, ze pes a deti sa nemaju porovnavat ale tak je to teraz take nase zlaticko.
A Vam sa ako dari??? Snazilkujete? Inak skusala si pit inofolic??? ja som si kupila 3 balenia skoro ma slahlo 50 euro, ale je to na fungovanie vajecnikov 🙂 som si hned na teba spomenula, ked som to isla kupovat.

tinky09
autor
15. mar 2013

@tatinka a este stale cakam na hostologiu, mala by som tam zavolat, ale mam nejaky strach ci co 😒

tatinka
17. mar 2013

@tinky09 ale zas cim skorej zavolas tym skorej ti povedia ze je vsetko v poriadku anebudes sa musiet zbytocne bat 🙂

tinky09
autor
18. mar 2013

@tatinka hej viem, ale este som nevolala nemam čas kurnik, ale pomalicky sa bojim

tatinka
18. mar 2013

@tinky09 a uz ti je lepsie? brucho uz splaslo?

tinky09
autor
19. mar 2013

@tatinka hej viem, ale este som nevolala nemam čas kurnik, ale pomalicky sa bojim

tinky09
autor
19. mar 2013

@tatinka este mam trosku brucho nafuknute, a dnes som chytila na ruky kamosky syna tak ma trosku pichlo,.dufam, ze nic zle som neurobila

tatinka
19. mar 2013

@tinky09 neboj nic zle si neurobila,ale radsej neber nic este tazsieho, ono maternica sa hoji dlhsie ako bezne rezne ranky

tinky09
autor
20. mar 2013

@tatinka uz v pondelok idem do roboty, ako sa mi strasne nechce kurnik doma je fajn

tatinka
20. mar 2013

@tinky09 🙂 heh ale keby si bola doma rok, aj by ti toslo na nervaky 🙂 ako sa mas? a ako sa dari fenke?

tinky09
autor
20. mar 2013

@tatinka no uz mi ide trosku na nervy ten stereotyp, ale ked by som mohla chodit bars kde, ze nie som obmedzena vychadzkami a financne, tak by to bola parada. Mala je zlata 🙂 trosku nervacik, ale da sa 😀

tatinka
21. mar 2013

@tinky09 no ved uz o chvilu pojdes do prace a potom si spomenies ako ti bolo dobre ked si doma lenosila 🙂

tinky09
autor
21. mar 2013

@tatinka no ved teraz neviem, ci mam ist teraz uz do roboty v pondelok, alebo az po sviatkoch

tatinka
22. mar 2013

@tinky09 chod po sviatkoch a este oddichuj 🙂 ked mas moznost

tinky09
autor
25. mar 2013

@tatinka hej bola som dnes u lekára, ze pojdem uz zajtra do práce, ale mi povedal, ci som normálna. Ze mam byt na marodke 4 až 6 týždňov. Tak som potom upustila od toho aby som si este nieco neprivodila. A ty ako sa mas? Doky mi povedal, ze uz môžeme ist na to, ale eate asi počkám, kym pride mrcha.

tatinka
25. mar 2013

@tinky09 ja osm tiez vtedy pockala do mrchy, u nas mam dake divne obdobie asi vo vsetkom, dako ani nemam naladu,,,,

tinky09
autor
26. mar 2013

@tatinka Oj ta Co to? To ma mrzi, my mame zase malu antikoncepciu pri sebe tak sa ucime s tym zit. Mozno je aj dobrw, ze takto to nemamte stake tutumutu aj my SEM tam mame zle obdobie, Ale potom viem, ze sa to na dobre obrati.. drzim palceky,,ё,

tatinka
27. mar 2013

@tinky09 malu antikoncepciu? to myslis tu fenku 🙂?

tinky09
autor
28. mar 2013

@tatinka hej to je taká antikoncepcia, je to ako dieťa ked uz ste skoro v tom začne knucat

tatinka
28. mar 2013

@tinky09 tak ju netreba pustat do spalne alebo do miestnosti kde uz ste skoro v tom ked akurat chcete ist na vec 🙂 treba ju dat vedla 🙂

tinky09
autor
28. mar 2013

@tatinka hej to je taká antikoncepcia, je to ako dieťa ked uz ste skoro v tom začne knucat

tinky09
autor
28. mar 2013

@tatinka len ona potom place, ale uz sme to na nu vymysleli

tatinka
29. mar 2013

@tinky09 🙂) a co ste vymysleli ? psikovia su citlivy ale netreba im asi vsetkod ovolit lebo potom si na to zvyknu 🙂

tinky09
autor
29. mar 2013

@tatinka tak kym je soplosko tak pockame kym zaspi a nechame ju inde a akonahle bude starsia uz bude ona riesit svoje veci

tatinka
29. mar 2013

@tinky09 ahoj moja, no co uz si napiekla velkonocne kolace?🙂

tinky09
autor
31. mar 2013

@tatinka napiekla, navarila, o mangela sa postarala, lebo je chory a o nasu cici malu a uz si uzivame volna. A vy ako? 😀

tatinka
31. mar 2013

@tinky09 mja je v praci, tak som sama doma, zajtra ma rannu tak tiez budem sama tristvrte dna,,,ale pockam ho domka a ked dojde dame si vinko a urobime pekny den 🙂