Laparoskopia vo Vyšných Hágoch
Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas bola na laparoskopii ohladom neplodnosti vo Vysnych Hagoch, ako to prebieha a kedy sa presuta domov .dakujem
@tatinka @tinky09 ahoj baby, mam na vas otazku, som stvrty den po laparke, este stale ma velmi bolia kosti, rebra a hlavne klucne kosti z toho plynu, bolo mi povedane, ze laparka u mna trvala dost dlho, lebo najskor ma nemohli nafuknut, mala som vraj strasne tuhe svaly na bruchu a pocas laparky zistili, ze creva nie su ok, tak k tomu volali chirurga,cize kym prisiel stale ma museli nafukovat, myslite, ze je to z toho, ze ma ten plyn este stale tak tlaci na kosti? Mam to fakt este teraz pomerne bolestive, aj brucho boli, ale ten plyn je horsi. Dakujem za odpoved 🙂
@buba08 ano je to urcite z toho plynu, z toho ma tiez kosti boleli , ramena a rebra,,,,a spytams a taku osonu vec, na wc sa ti da ist v pohode, aj an velku potrebue? a prdiky mas tiez? lebo ak nemas tak skus si kupit marina kekse oni obsahuju aniz a dost to pomaha na creva, na prdiky, na odvzdusnenie,,,
@tatinka ahoj, viem, ze ma to boli z toho plynu, ale tak dlho, uz 5 den som po a bolesti mam stale velke, asi do mna napumpovali fakt vela plynu. S WC nie je problem, inak po laparke som uzivala espumisan, tiez je dobry na odplynenie.
Ja keksy nemozem, lebo mam intoleranciu laktozy a aj v marina keksoch je susene mlieko, ktore obsahuje laktozu.
Inak, kolko si po laparke? Pomohlo ti to, ci este sa to neda zhodnotit?
@buba08 ahoj ja som po laparke dva roky , nepomohlo, ale zo mna si priklad neber 🙂, urcite je vela dievcat co im to pomohlo,,,,ja uz neviem presne kolko dlho mna tie kosti boleli, ale bolo to len par dni, neviem uz presne kolko,,,asi ozaj dali do teba vela plynu, viem je to neprijemne ale musis to vyzdrzat, ono ked ten plyn odide uz to bude dobre,alebo ak je to stale na figu skus sa poradit s lekarom-to bude asi najrozumnejsie, ja som mala neskutocne dlho brucho nafucane, asi 6 tyzdnov ale fakt ze ako slon som bola nafucana,,,
@tatinka ja uz vobec nemam nafuknute brucho, este vydrzim par dni a ked to neprejde s tymi kostami, tak zavolam doktorke. Drzim palce, nech sa to konecne podari. My sa snazime uz 6 rokov, mame toho za sebou tiez dost, kedze som mala rozne bolesti v oblasti gyn, tak sme znovu zvolili laparku.

@tatinka aj jajaaaj tak parada, my sme chori a Ked si predstavim, ze utorok do prace eeee nechcem, ale bubaky treba 😎