Laparoskopia vo Vyšných Hágoch
Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas bola na laparoskopii ohladom neplodnosti vo Vysnych Hagoch, ako to prebieha a kedy sa presuta domov .dakujem
@tinky09 na to ti nedokazem dat odpoved, nam odislo mimi na jar pred rokom a dlho to bolelo,,,,ale som si povedala ze proste muselo odist a ked bude moct dietatko prist tak pride,,,,my sa snazime uz sokoro 5 rokov,,,,a stale verim, mozno si pomyslis ze som naivna hlupana,,,ale aj tak verim ze sa nam to podari,len musime trpezlivo cakat, nepytaj sa ma do kedy, neviem na to odpoved,...ale celym srdcom verim .....
nezabudla mojko zajtra ti napisem podrobne vsetko co sa udialo 🙂
@tatinka no cauko moja konecne mam po lete cas 🙂 dovolenky, svadby, oslavy sa skoncili 🙂 pri liecitelke som bola opat tak mi povedala, ze uz je to na spadnutie, ze zas to bude take rychle a necakane 🙂 tak sa velmi tesim, kedy to pride.-) bola som u nej od potratu 2 krat a ked som bola prvy krat od potratu tak ma masirovala a povedala, ze je tu s nami a ze je spokojny a stastny, ze sa tesi na nas 🙂 ze je krasne jasny a cisty a ked ma domasirovala, tak mi povedala, ze toto sa jej este nestalo. a ja, ze co som sa zlakla ociska som na nu vyvalila a ona hovori, ze ked masiruje tak anjeli jej ruky vedu z hora a ze tento betar sa jej vsunul od ruky, cize jeho onergia isla priamo do mna, nie cez nu 🙂 a ked sa ho pytala preco to urobilo, tak povedala, ze to preto, lebo je vynimocne, a ona, ze v com vynimocne ci je mudre a tak a ono povedalo, ze nie, ze dokaze vyliecit mamkinu dusu 🙂 a aj tak sa stalo. lebo som sa obvinovala, ze som ja mohla ze ten potrat, ale ona mi povedala, ze absolutne nie a ze si mam odpustit, lebo sa nepohnem dalej. a teray som bola u nej min. piatok, a jak ma masirovala povedala, ze pupocnik uz je riadne velky a uz sme skoro spojeni, takze moznooo co chvila. ale uz mam zravku opat dnes som zozrala nie zjedla, ale zozrala som dva obedy a uz mam chut na sladke,co ja neznasam ☹ robila som si vcera test ale nic sice len teraz som mala 8 ovulku, pochybujem, ze nieco sa deje, ale tak pre istotu budem opatrna. a strasne som na pachy, no psie hovienko uz mi smrdi riadne 🙂 az ma natiahlo dnes a to bolo aj pred tym, ale zatial necitim extra unavu. a vy ako co mate nove???
@tinky09 moja a to kde si bola u tej liecitelky, mohla by som tam aj ja ist? ak mozes prosim si kontakt na nu, a kolko si platila ?
vies co u nas zatial nic nove, len tak ebezne veci, boli sme na turistike v tatrach tak ma nozky boleli riadne 🙂 ale super bolo, clvoek si prevetra hlavu a len obdivuje krasu prirody, je tam paradne a krasne...teraz v nedelu by sme tiez niekam chceli vypadnut ale uvidime podla pocasia ci nebude prsat,,,a kde ste boli dovolenkovat?
@tinky09 tak to ma mrzi, dufamz e ocko sa ti vylieci a ze to bude v poriadku ....velmi velmi velmi zelam zdravicko nech mu sluzi.....
a ako to pokracuje s tou liecitelkou? mohla by si mi povedat kde si to bola, kde ona posobi? pripadne dat kontakt? a kolko si asi platila? dakujem vopred 🙂
ak by si chcela ist k tej liecitelka uz mam aj cislo.
a dakujem za ocka
Ahojte baby je tu baba ktora bola po laparoskopii a mala zastavenu menstruaciu a snazila sa s proatelom o babo.

@tatinka Ahoj moja ako sa mas??? Noo liecitelka bola paradna pomohla mo psychicky ale ak zdravotne dokonca som otehotnela a dnes sme sa dozvedeli, ze babenku uz nebije srdiecko. Skoncilo to v 8 ty. Je to hrozné lebo som videla ako bije srdiecko ake je velke a dnes nič. Nechce sa mi an žit. Dufam, ze ty mas lepsie spravy pre mna