icon

Laparoskopia vo Vyšných Hágoch

tinky09
24. feb 2013

Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas bola na laparoskopii ohladom neplodnosti vo Vysnych Hagoch, ako to prebieha a kedy sa presuta domov .dakujem

tatinka
8. apr 2013

@buba08 dakujem,my sa snzaime uz 4 a pol roka, mame uz aj viacero umel,oplodneni za sebou a jeden potrat,,,asi najlepsie bude veru tomu lekarovi zavolat,,,,,drzim palce aj ja vam 🙂

buba08
8. apr 2013

@tatinka no je to mozne, po kontrole sa rozhodneme co s tymi crevami, musim navstivit gastroenterologa

buba08
8. apr 2013

@buba08 dakujem, aj my mame za sebou ivf, ale nevyslo, podarilo sa nam 2x prirodzene otehotnenie, no v obidvoch pripadoch spontanny potrat v 8 tt

tatinka
8. apr 2013

@buba08 a mas za sebou hematologicke vysetrenie,ale take podrobne nie len zakladne,,,? ma napadlo ze ked v 8 tt vtedy to zvykne byt z hemtologickeho hladiska ,aspom tak mi vravela dr ,,,mozno by ti pomohlo pichat heparin na riedenie krvicky ak mas daco zistene, mutacie alebo hustu krv,,,mne bolo povedane ze tak okolo 8-9 tyzdna sa zacina do "ulohy "zapajat placenta a prebera funkciu a tam ze sa to vraj moze v tom obdobi pokazit ak je teda na pricine daco s tou krvou,,,ale mozno to uz mas pozistovane neviem , mne robili hemato len zakladnu a tam mi nic nezistili,ale som si vydupala ist k inej odbornicke a tam mi zistili viacero mutacii, ale vraj nemaju vplyv na otehotnenie ale na potrat ano,,,lenze citala som si vela studii a o mutaciach sa v skutocnosti vela nevie,vela lekarov to zlahcuje,vela dievcat s mutaciami co mam aj ja mali tiez bud potrat alebo maju problem otehotniet,,,

buba08
8. apr 2013

@tatinka ano mam urobene hematologicke vysetrenia, potvrdene mutacie aj syndrom lepivych dosticiek, pri druhom tehotenstve som si od prveho dna ako som zistila, ze som tehu pichala fraxiparin, dokonca som brala aj anopyrin a nepomohlo. Ono k tym potratom mojim dochadza asi uz v 6 tt, ale vzdy mi to v 8 tt zistili, ze babatko zastavilo svoj rast v 6 tt. Mame urobene aj geneticke vysetrenia, tam vsetko ok.

tatinka
8. apr 2013

@buba08 to mam aj ja s tymi lepiv,dostickami, plus mutacie,,,tak podla mna aj tam bude problem,,,,

tinky09
autor
10. apr 2013

@buba08 mna to bolelo cca tyzden mozno ak kusok viac je to neprujemne, ale kup si Espumisan mne to pomohlo

tinky09
autor
10. apr 2013

@buba08 mna to bolelo cca tyzden mozno ak kusok viac je to neprujemne, ale kup si Espumisan mne to pomohlo
@tatinka nadchu jak prasa a som bez hlasu

buba08
10. apr 2013

@tinky09 uz mi to preslo, vcera ma to este velmi bolelo a dnes uz nie, ale brucho este boli

tatinka
11. apr 2013

@tinky09 takze teraz drahemu doma ani len nespievas 🙂 ked nemas hllas .... ja mojmu vyspevujem stale 🙂

martinkahc
13. apr 2013

ahojte dievcata mala by som dotaz bola som na laparoskopii a neviem, ci tie lepky na ranach si tam mam nechat az pokial mi nepojdu vyberat stichy alebo si to mam odlepit... lebo hovorili nam lekarka, ze si mame kupit lepky na sprchovanie a potom si ich dat dolu aby to dychalo len neviem ci mam dat dolu aj tu od nich...vdaka

tinky09
autor
16. apr 2013

@martinkahc Ahoj ja som si kupila lepky, a ked som sa sprchovala dala som si dole, potom som to znova zalepila, ale jedine, ked som niekam sla, inak ked som bola doma, mala som to odlepene, aby sa to susilo 😀

tinky09
autor
16. apr 2013

@tatinka uz mu spievam 🙂

tatinka
17. apr 2013

@tinky09 ahoj moja, uz si teda zdrava🙂 ako sa inak mate s muzikoma hafankom ?

tatinka
17. apr 2013

@martinkahc ahoj, ja do sprchy som si tiez davala tie vodeodolne, ...doma podla mna si to mozes kludne nechat odlepene, len daj pozor aby ti o to netrelo oblecenie aby sa ta nedostala infekcia, ,,

tinky09
autor
19. apr 2013

@tatinka zas som sa dozvedela o ďalších dvoch kamoskach, ze su v tom. Som na dne

tatinka
19. apr 2013

@tinky09 u nas v stredu bola znama co ma tristvrte rocne babo, dalsiu som dnes stretla v obchode a sesternica moja o mesiac rodi,,,viem ze to nie je lahke pre zeny co sa snazia,,,,ale ja verim ze sa nam to tiez podari, aj mne , aj tebe ,aj zenam co su snazilky 🙂
hlavu hore dievca, nesmies sa poddavat,,,vyrevat sa do vankusa a kracat dalej a verit, verit, verit,,,,,

tinky09
autor
20. apr 2013

@tatinka este ze ta mam 😒 ze ma vzdy nakopnes a povzbudis

tatinka
21. apr 2013

@tinky09 moja neboj nic aj nam sa podari , verim tomu , posielam velke objatie a vela sil ...neboj nic, pride aj na nas vhodny cas 🙂
co inak porabas, ako sa mate, musim je uz tiez zdravy? my sme s mojim boli dnes trosku na turu -12 km sme si dali peso 🙂, krasne slniecko je,,,

tinky09
autor
21. apr 2013

@tatinka ahoj uz mi je lepsie, ale nemozem na to mysliet lebo stale ma prepada uzkost ☹ dnes aj u nas bolo pekne, sme boli u svokry na obed a potom na zahrade u kamosa, tak sa Nella vyhrala s ich psom a potom spala jak zabita. Uz sme nastastie zdrví, cakam na mrchu, uy pride coskoro lebo tie kombinacie co davam ufff 😀
A kde ste boli na ture ??? pekne 12 km klobuk dole, to by aj mne trebalo aby som schudla kusok

tatinka
22. apr 2013

@tinky09 mne sa podarilo od leta zhodit 6-7 kg, ale este mi treba raz tolko a uz budems pokojna 🙂
vies co tuna u nas chodime tak po okoli, do prirody , aj v zime-to zoberieme caj do termisky, bagetky ako desiatu a ideme 🙂 , sme sa boli cestou domkou aj najest v takej dedinke v krcmicke , skvelo tam varia, ceny uplne ze zadarmo skoro a porcie ze som ani nedojedla,polku este moj po mne dojedal 🙂

tinky09
autor
22. apr 2013

@tatinka no my sme sa teraz vrátili z prechadzky boli sme vybehat nellku tá tu uz drichme. Dufam, ze cez víkend bude pwknw, ze vybehneme bud do tatier, alebo na chalupu

tatinka
23. apr 2013

@tinky09 jeej a kde mate chalupku?

tinky09
autor
23. apr 2013

@tatinka 35 km Od nas je to vlastne dom po prarodicoch

tatinka
24. apr 2013

@tinky09 tak to mate kusok 🙂

tinky09
autor
30. apr 2013

@tatinka to ano. A ako sa mate? Co nove u vas?

tatinka
30. apr 2013

@tinky09 ahojky, asi nic take, zajtra cheme ist na biku trochu von a poopekat si mozno , ale uvidime ake bude pocasie a ako sa bude dat drahemu ist 🙂 vy sa ako mate?

tinky09
autor
3. máj 2013

@tatinka ahoj celkom to ide mrcha mešká, ale na testoch nic, uvidiim co mi povie v pondelok doktor.a vo štvrtok idem k lieciteke tak aj na to sa velmi teším o moooj ty konik, posrata som riadne

tatinka
4. máj 2013

@tinky09 preco si posrata? ztoho liecitela ? daj potom vediet ci ti povie, som zvedava,,..

tinky09
autor
8. júl 2013

@tatinka Ahoj moja ako sa mas??? Noo liecitelka bola paradna pomohla mo psychicky ale ak zdravotne dokonca som otehotnela a dnes sme sa dozvedeli, ze babenku uz nebije srdiecko. Skoncilo to v 8 ty. Je to hrozné lebo som videla ako bije srdiecko ake je velke a dnes nič. Nechce sa mi an žit. Dufam, ze ty mas lepsie spravy pre mna