Laparoskopia vo Vyšných Hágoch
Ahojte chcem sa opytat ci niektora z vas bola na laparoskopii ohladom neplodnosti vo Vysnych Hagoch, ako to prebieha a kedy sa presuta domov .dakujem
@buba08 a mas za sebou hematologicke vysetrenie,ale take podrobne nie len zakladne,,,? ma napadlo ze ked v 8 tt vtedy to zvykne byt z hemtologickeho hladiska ,aspom tak mi vravela dr ,,,mozno by ti pomohlo pichat heparin na riedenie krvicky ak mas daco zistene, mutacie alebo hustu krv,,,mne bolo povedane ze tak okolo 8-9 tyzdna sa zacina do "ulohy "zapajat placenta a prebera funkciu a tam ze sa to vraj moze v tom obdobi pokazit ak je teda na pricine daco s tou krvou,,,ale mozno to uz mas pozistovane neviem , mne robili hemato len zakladnu a tam mi nic nezistili,ale som si vydupala ist k inej odbornicke a tam mi zistili viacero mutacii, ale vraj nemaju vplyv na otehotnenie ale na potrat ano,,,lenze citala som si vela studii a o mutaciach sa v skutocnosti vela nevie,vela lekarov to zlahcuje,vela dievcat s mutaciami co mam aj ja mali tiez bud potrat alebo maju problem otehotniet,,,
@tatinka ano mam urobene hematologicke vysetrenia, potvrdene mutacie aj syndrom lepivych dosticiek, pri druhom tehotenstve som si od prveho dna ako som zistila, ze som tehu pichala fraxiparin, dokonca som brala aj anopyrin a nepomohlo. Ono k tym potratom mojim dochadza asi uz v 6 tt, ale vzdy mi to v 8 tt zistili, ze babatko zastavilo svoj rast v 6 tt. Mame urobene aj geneticke vysetrenia, tam vsetko ok.
ahojte dievcata mala by som dotaz bola som na laparoskopii a neviem, ci tie lepky na ranach si tam mam nechat az pokial mi nepojdu vyberat stichy alebo si to mam odlepit... lebo hovorili nam lekarka, ze si mame kupit lepky na sprchovanie a potom si ich dat dolu aby to dychalo len neviem ci mam dat dolu aj tu od nich...vdaka
@martinkahc Ahoj ja som si kupila lepky, a ked som sa sprchovala dala som si dole, potom som to znova zalepila, ale jedine, ked som niekam sla, inak ked som bola doma, mala som to odlepene, aby sa to susilo 😀
@martinkahc ahoj, ja do sprchy som si tiez davala tie vodeodolne, ...doma podla mna si to mozes kludne nechat odlepene, len daj pozor aby ti o to netrelo oblecenie aby sa ta nedostala infekcia, ,,
@tinky09 u nas v stredu bola znama co ma tristvrte rocne babo, dalsiu som dnes stretla v obchode a sesternica moja o mesiac rodi,,,viem ze to nie je lahke pre zeny co sa snazia,,,,ale ja verim ze sa nam to tiez podari, aj mne , aj tebe ,aj zenam co su snazilky 🙂
hlavu hore dievca, nesmies sa poddavat,,,vyrevat sa do vankusa a kracat dalej a verit, verit, verit,,,,,
@tatinka ahoj uz mi je lepsie, ale nemozem na to mysliet lebo stale ma prepada uzkost ☹ dnes aj u nas bolo pekne, sme boli u svokry na obed a potom na zahrade u kamosa, tak sa Nella vyhrala s ich psom a potom spala jak zabita. Uz sme nastastie zdrví, cakam na mrchu, uy pride coskoro lebo tie kombinacie co davam ufff 😀
A kde ste boli na ture ??? pekne 12 km klobuk dole, to by aj mne trebalo aby som schudla kusok
@tinky09 mne sa podarilo od leta zhodit 6-7 kg, ale este mi treba raz tolko a uz budems pokojna 🙂
vies co tuna u nas chodime tak po okoli, do prirody , aj v zime-to zoberieme caj do termisky, bagetky ako desiatu a ideme 🙂 , sme sa boli cestou domkou aj najest v takej dedinke v krcmicke , skvelo tam varia, ceny uplne ze zadarmo skoro a porcie ze som ani nedojedla,polku este moj po mne dojedal 🙂
@tatinka Ahoj moja ako sa mas??? Noo liecitelka bola paradna pomohla mo psychicky ale ak zdravotne dokonca som otehotnela a dnes sme sa dozvedeli, ze babenku uz nebije srdiecko. Skoncilo to v 8 ty. Je to hrozné lebo som videla ako bije srdiecko ake je velke a dnes nič. Nechce sa mi an žit. Dufam, ze ty mas lepsie spravy pre mna

@buba08 dakujem,my sa snzaime uz 4 a pol roka, mame uz aj viacero umel,oplodneni za sebou a jeden potrat,,,asi najlepsie bude veru tomu lekarovi zavolat,,,,,drzim palce aj ja vam 🙂