Liečiteľ MUDr. Nema Jozef

bewik
8. jún 2012

Rada by som sa opytala vas, snazilky aj nesnazilky, ci ste niektora poculi alebo mate skusenost s liecitelom dr. Jozefom Nemom, povodom Chorvatom, ktory posobi v Kosiciach a ma vraj vyborne vysledky v alternativnej liecbe neplodnosti. Jeho uspesnost je vraj 99%, rada by som ale pocula nejake referencie od niekoho, kto ma osobnu skusenost, pripadne nejake dalsie informacie. Dakujem.

bewik
autor
8. jún 2012

On nie je MUDr., len si pise vsade dr., neviem preco mi to v nazve temy zmenili 😕

sisaha
8. jún 2012

@bewik urcite by som neverila niekomu, kto si píše Dr. a medicinu nikdy neštudoval...

bewik
autor
8. jún 2012

@sisaha tiez si to vravim, vraj studoval, len asi nedostudoval 😕

sisaha
8. jún 2012

@bewik vieš, to ako keby sa niekto, kto nedoštudoval pedagogiku vydaval za učiteľa...Určite to nie je v poriadku

bewik
autor
8. jún 2012

@sisaha jasne, ze nie, len poznam jeden pripad, ked doktori to vzdavali a po jeho liecbe caka baba dvojicky, tak mi to vrta v hlave. Neviem ci je to len nahoda, ale je pozoruhodne ked zena s jednym vajecnikom, okrem dalsich diagnoz, snaziaca sa roky zrazu otehotnie prirodzene a k tomu dvojicky.... tak preto sa pytam

sisaha
8. jún 2012

@bewik ja som asi neveriaci Tomáš a takymto veciam neverim. Ta baba zrejme podstupovala možno aj nejaku liečbu a on si pripisuje zasluhy. Ved si vezmi, ak ma niekto nejaky zdravotny problem (v tomto pripade jeden vajecnik - ale moze byt plne funkcny), on jej da nejake čajičky, urobi čary mary fuk a ona otehotnie a hned rovno dvojky?
No, ale ak najdes aspon 10 žien, ktore potvrdia aky je skvely, tak to skus..Ale vo vela pripadoch ide len o bublinu a on sa tesi..

bewik
autor
8. jún 2012

@sisaha ved aj ja som dost nedoverciva v takychto veciach, preto som zalozila tuto temu, ci sa nenajde viac bab, pretoze jedna lastovicka leto nerobi. Vies ako to je, topiaci sa aj slamky chyta... Tak uvidime, ci ma niekto skusenost. Ale asi by uz bol dost znamy, ze? 😅