Liek Alventa
Prosím Vás užíva niekto z Vás Alventu liek od psychiatra ďakujem
Zo začiatku mravcanie v rukách potom nervozita , teraz nechuť do jedla a koľko mg berieš ty? Pomáha ti na zlepšenie nálady?
@anita1234 ja ako to uzivam mam klepotanie ja beriem 75 a 35 mi zvysila betem 7 dni a 75 uz 7 tyzden.. Tak ja sa uz aj najem naladu este nemam ani emociu ani radost uz aj von chodim aj ked ako robot ale idem myslienky katastrofa ale ze to musim vydrzat zacne ucinkovat tak po 3 az 4 mesiacoch na zaciatku necakaj zazraky kazde telo je ine.. Naco sa liecis
Na po pôrodnú depresiu úzkosti, predtým som brala fevarin 100 mg bolo mi super potom escitalopram 20 mg vôbec nezabral a teraz alventa 2 týždeň beriem
1 rok
Ano
A koľko berieš alventu
A koľko mesiacov
A stále bez účinku?
A prečo ti znizila dávku?
Aha zle som pochopila
Ja som brala Alventu 150 asi 3,5 roka a mne dosť pomohla, aktuálne mi znížila dávku na 75, zatiaľ v pohode, dúfam, že to už pôjde len k lepšiemu
@leporeloo veľmi stará diskusia ale spýtam sa. Ako veľmi sestra pri Alvente schudla? Ja zatiaľ za necelé 2 mesiace 7 kíl a stále to ide dolu. Mala som dosť kíl, teda chudnutie poteší (z 86 na 79) ale myslela som si že z AD sa skôr priberá, tak som rada že som našla aj niekoho kto schudol
@dasy009 ahoj dokazala si to vysadit?ja sa tohto svinstva tiez chcem zbavit,uzivam 75 mg uz 15 rokov a zbytocne,nikdy som ziadne depresie nemala,ale zvieranie hrdla,uzkost z volnopredajneho persenu ,nakolko mi zaucinkoval paradoxne,valeriana mi vyvolala strasne uzkosti a psychiater samozrejme nasadil alventu.Clovek je z nej ako robot bez citov,pomohlo mi to prekonat smrt mamicky,ale teraz ju nepotrebujem len zatazuje organizmus.Hnus.Budem rada za tvoju odpoved. Dakujem
Ahojte baby, ja som alventu začal brať po druhý krát 🙂 ... 35 mg ... je možné, už si nepamätám, kedy mi začala účinkovať po prvý krát... ale je to 3 týždeň a mám taký akoby nepokoj, že taký tras v nohách? Mierny v rukách taký ten tras ... nasadil som si ju sám s tým, že mi to vravel psychiater, že keď budem cítiť, že sa niečo zhoršuje tak musím si ju nasadiť už... a čakám u neho na termín... taktiež mám strašne hnačkovitú stolicu...
Stretla ste sa niektorá s týmto? Prípadne, čítal som, že nástup je niekedy až po 1-2 mesiaci...
som dosť netrpezlivá povaha -.-

Ahojte chcem sa opýtať zabrala niekomu alventa ? Beriem 75 mg cca po koľkých mesiacoch?