Luteálna fáza a krv vo výtoku
Dobrý deň,viete mi prosím poradiť? Akurát som v luteálnej fáze a ráno môj výtok obsahoval krv čo to môže spôsobiť?Vopred ďakujem
@calmmeadow mám 8 deň ale nikdy pred tým sa mi to nestalo tak mám strach
@kajkajus ahoj. Ja som bola včera u lekárky s tým, že mám rozhodený cyklus. Mynulý cyklus bol dlhší o cca týždeň a tento zase kratší o cca tyždeň 5 dní som špinila na hnedo. Vravela, že to može byť cysta,ale aj rozhodenie z liekov, z prerušenia dojčenia na 3 tyzdne( dola som na operacii) a navrat k dojčeniu. A ešte som mala aj črevnú chrípku, aj to mohlo prispieť.
Keď ma vyšetrila na koze, poslala ma este na sono, chcela pozrieť vaječniky, vajcovody. Asi kôli cyste. Ale povedala mi, že to vyzerá na graviditu. Sliznicu v maternici mám vysokú a v maternici dutinu, ale plod v nej nieje vidieť. Vraj sa nemám ešte tešiť. Dostala som hormóny a kontrola o 2 týždne.
Dostávaš ms. Odkiaľ vieš že máš 8dpo? Čím meriaš?
@nene_mamina skusím zavolať doktorke a objednať sa lebo fakt mám strach
@kajkajus drzim palce.
@nene_mamina ďakujem veľmi pekne
@kajkajus ahoj. Myslim na teba ako si dopadla, bola si u tej doktorky? Či niečo sa zmenilo?
@nene_mamina ahoj ďakujem za záujem našla mi tam puknutú žilku dáku no a teraz mi mešká menštruácia 4 deň ale bolesti mám a bradavky mi tiež narástli . 20.11 mám ísť na prehliadku
@kajkajus ahoj. Drží veľmi palce,🙏 nech to dobre dopadne. Sprav si test.
My sme nemali šťastie. Ja som po 2 tyzdňoch bola na kontrole. Bol prítomný plod, akcia srdiečka pritomná. Špinenie prestalo. Všetko vyzeralo na dobrej ceste. Kontrola mala byť o mesiac, teraz 9.11. Avšak 6.11. som začala špiniť, hnedá stará krv. Hneď som šla k lekárke. Keď som prišla začala tiect čerstvá krv- červená. Fliačik. Vysetrenie na some potvrdilo nejhorsie obavy. Akcia srdiečka nepritomná.Velkosť plodu o 2 týždne menšia. Zamlčané tehotenstvo. 🖤
Veľmi Ti drzim palce. Chcem Ti povedať, že ak budeš mať akýkoľvek strach, pochybnisti, nepodlozené obavy, len posit, že niečo Ti nesedí, (Ja som mala skúsenost s 2 predoslych tehotenstiev aspoň na pocit tlaku, že matrnica rasie, vadili mi pachy masa, brindze. A teraz to bolo akosy iné slabé) HNEĎ CHOĎ K LEKÁRKE.
Neviem, či sa dalo v našom prípade niečo zvratiť. Vraj sa to bežne stáva. Dietatko sa prestane vyvijať, žiadne priznaky, telo po čase však zistí, že niečo nieje v poriadku a spustí krvácanie na vyčistenie od odumreteho tkaniva.
Drž sa.
@nene_mamina ďakujem krásne a je mi ľúto čo sa ti stalo mne dva testy vyšli pozitívne a menštruácia stále nič čiže dúfam že to konečne vyšlo avšak zistím na kontrole no neviem sa dočkať
@kajkajus držím palce. 🙏 Nech to dopadne najlepšie.
@nene_mamina ďakujem 🥰
@nene_mamina som v 6tt a 5 dní🥰🥰
@kajkajus b krásne. Gratulujem. A veľmi držím palce 🙏.
@nene_mamina ďakujem 😊❤️

Kolky deň lutealnej fázy máš?Krv môže znamenať teoreticky uhniezdovanie vajicka ale môže znamenať aj nedostatok progesterónu a tým pádom špinenie