icon

Má dopad na zdravie, keď žena nemá sex?

8. aug 2023

Stane sa niečo s telom ženy keď nemá sex? Myslím to tak či telo nejako zaznamená keď naozaj dlho nie je ( niekoľko rokov) a či môže zostať neplodná alebo môže nastúpiť skôr menopauza atd… pripadne nejaké ochorenia ( zápaly cysty atd). Uplne ma to zaujíma a nenašla som k tomuto odpovede, len obycko ženské články kde sa píše dopad na psychiku a podobne a skôr plusy prečo mat sex bla bla toto mna nezaujíma zaujímajú ma otázky vyššie, či napríklad žena ktorá veľmi dlho nemala pohlavnú aktivitu ma menšie/ väčšie šance na otehotnenie v budúcnosti keďže nemala tieto všetky veci aktivované alebo ako to povedať 😃 a nemyslím panna

Strana
z3
pkgirl30
16. sep 2023

za mňa žiadna zmena, ale ja si to vynahradzujem športom

bbshop
16. sep 2023

Určite to ma vplyv na vylučovanie a tvorbu hormónov, ale do akej miery sa to môže podpísať na fyzickom zdraví je otázne. Je to ndividuálne, ale si myslím, že skôr to škodí psychike než telu. Ale čítala som už aj o tých ochabnutych svaloch panvového dna. Samozrejme záleží na tom či žena aspon masturbuje alebo nerobí vôbec nič. Každopádne neboj sa, neplodnosť to určite nespôsobuje. To by bol neplodny každý druhý človek.

sszuzu8
8. jan 2025

Osobne keď nemám sex mám menzes presne na deň. Ak sex mam hoci len raz v mesiaci vždy mi mešká 😡 všetko rozhodene. Podľa mňa to žiadny dopad nemá. Existujú aj hračky partnera netreba 🩷

Strana
z3