Má niekto skúsenosti s ureaplazmou?
zistili mi ureaplazmu, ktora z vas ma s tym skusenosti?
ahojte baby..ureoplazma a mykoplazma su uplne pliagy ktore mozete dostat pohlavnym stykom, znizenou imunitou, nespravnym stravovanim atd. Taktiez E.coli a candidy a toto vsetko ma dookola ohrozovalo a sposobovalo zapaly.. neeeerva som uz na to mala, zufala som bola, sex sme museli furt vynechavat no o nicom cele.. No a ked som dostala zapal mocovych ciest po roku tak mi tu pliagu tam zistili. Samozrejme hned antibiotika bo inak sa vraj nedaju zabit. No ale kedze som sa bala ze antibiotika zaberu len na chvilu a kedze im absolutne neverim pretoze viac telu uskodia ako pomozu tak som sa rozhodla vyskusat aj alternativnu medicinu. Ta kocka hore co vyprava o bulharsky probiotikach tak mozem len odporucit. Neexistuje podla mna nic lepsie pre zenu. a to som vyskusala uz kadeco a vrazila prachy do lekarni ze hroza verte mi. Stranka je https://bulgaricus.sk/ a odtial som mala produkty Biomilk hepanorm a magic venus power. Ale aj BIOMILK COLON a ALOVE VERA ze su vyborne.. Vsetko je to absolutne rastlineho prirodneho povodu cize sa to da dlhodobo brat. Potom som k tomu este dostala Femina Natur od Serafin. Su to vsetko veci na mocove a pohlavne organy. UPLNA BOMBA. Verte mi oplati sa trochu investovat ako brat lacnejsiu chemiu z lekarni a prd pomoze..Navyse k tomu som sa detoxikovala zacala som sa zdravo stravovat ziadne sladke, obmedzila pecivo, stiplave jedla, syry, mlieko a vela zeleniny a ovocia, smoothie a podobne. STRAVA je fakt ALFA OMEGA. A este jednu vec ak mozem odporucit BIO JABLCNY OCOT..brutus vec na detox, nici bakterie virusy a million inych kadejakych skvelych ucinkov. Toto su veci ktore odkedy pouzivam sa mi velmi ulavilo, ziadne palenie, zapaly, infekcie. Bola som aj na preventivkach a bola som vraj cista. Ale najdolezitejsie je ako sa ty citis sama. Ten pocit je fakt skvely..drzim vsetkym palce s tymito pliagami :(
@kawasakier6n ahoj,ktore konkretne probiotika ti pomohli,hepanorm alebo venus power?DIK
Mala som tri spontanne potraty za sebou, vzdy po pol roku, pricina neznama. Vysetrenia endokrinologia, hematologia.. a pod. boli v poriadku. Az potom vsetko napadlo moju gynekologycku urobit mi testy na uraplasmy, mykoplasmy.. Bola to ureaplazma. Preliecili sme sa s partnerom - jedny antibiotika. A hned som znova otehotnela a narodilo sa nam krasne zdrave dieta. Fakt nechapem preco gynekologycka mi tie blbe testy neurobila hned po prvom potrate ale som musela tolko trpiet.. A to si este priplacam nadstandartne sluzby u gynekologycky...chodim na vsetky preventivky.
@natasha1988 je to hrozne, niekedy mi to príde ako by lekári nechceli riešiť príčinu ale len následky lebo však z každého predpísaného receptu sa niečo doktorovi ujde...keby sa tieto testy robili povinne každej žene vramci preventívnej prehliadky bolo by na Slovenku oveľa menej potratov...ale to zrejme ministerstvo zdravotníctva nepotrebuje...ach len nervy na tento systém... A tebe veľmi gratulujem že sa vám podarilo 😘

ahojte ja som sa liecila tiez na ureuplazmu, po roku snazenia mi doktorka urobila ster, vysiel pozitivne, liecila som sa ja aj parttner ATB, potom boli vysledky okej, ale otehotnela som az po 3,5 roku snazenia, nasledne bol zisteni slabsi spermiogram, uz sme riesili IVFF ked sa podarilo prirodzene, tym le chcem povedat, že moze byt aj ina pricina ,ze sa nedari nie len ureoplazma