icon

Macmiror, Polygynax a Betadine: Sú efektívne na kvasinky?

lisacka1
24. dec 2023

Je podľa vás normálne ak mi gynekológ dal na kvasinky a infekciu tam dole Macmiror, Polygynax a nakoniec Betadine akože nezabralo dal druhé a nezabralo nakoniec ani jedno z toho a teda neprešlo mi to stále to mam a predpísal mi Gynoflor ale ved to sú probiotika tak oplati sa to užívať keď som neni vyliečena? Za odpovede ďakujem.

nikpa
24. dec 2023

@lisacka1 probiotika sú vždy dobre, duplom pri opakovanej mykoze. Ja mam s nimi dobrú skúsenosť.

lisacka1
autor
24. dec 2023

@nikpa ale ja nemám mykozu mam premnozene kvasinky a konečníkove baktérie trapim sa už od pôrodu ach

nikpa
24. dec 2023

@lisacka1 a premnožene kvasinky v pošve nie je mykoza?? No a tie premnožene ecoli, aj kvôli nim potrebujes upraviť flóru v pošve, čiže to co ti dal plus tie probiotika teraz, sú dobra kombinácia.

lisacka1
autor
24. dec 2023

@nikpa ale on mi dal iba probiotika

nevenka
24. dec 2023

@lisacka1 no ale Ty uz mas komplet znicenu floru, ja som to takto mala v druhom tehotenstve. Krvacala mi sliznica, stipalo, bolelo. Na pohotovoati sa doktorka zhrozila, ze co vaetko mi uz na to dali, ze ona mi uz nic neda, len probiotika a vydrzat. A preslo to po nich.

nikpa
24. dec 2023

@lisacka1 ja to chápem, že teraz máš už len probiotika 🙈 a snažím sa ti vysvetlit, že ich ber, mali by pomôcť.

ninka99865
25. dec 2023

Ja som mala dlho ecoli vybrala som 2 x macmiror a nezabral.. zabrali až 3 balenia vitagynu C po sebe… laktobacily ho zničili

lisacka1
autor
25. dec 2023

@nikpa aha prepáč.. len pán doktor nepredpisal ani partnerovi žiadnu masť na preliecenie nič Inak predpisoval teraz neviem ci mam preliecit zas partnera či nie

lisacka1
autor
25. dec 2023

@nevenka a aj si liečila partnera lebo mne dal teraz tie probiotika a nič pre partnera?

akinom112
25. dec 2023

Kamarátka mala opakovane problémy s mykozami (kvasinky v pošve) a e.coli z konečníka taktiež vykultivovane v pošve. Nič lokálne nepomáhalo až jej gynekologička predpísala systémové antimykotika jej aj jej partnerovi. Sú to tablety, ktoré sa užívajú pár dni v mesiaci a opakuje sa to tuším po polroku. Nesmie byt pri tom žena tehotná. Toto jej definitívne pomohlo

lisacka1
autor
25. dec 2023

@akinom112 aj keď kojim by som mohla?

akinom112
26. dec 2023

@lisacka1 tak to neviem, obavám sa, že skôr nie

blakat87
20. apr 2025

@nevenka prosím Ťa aké probiotika Ti pomohli?