icon

Malá gulička na veľkom pysku

27. júl 2025

Ahojte,píšem anonymne lebo je to intímny problém.Vcera som si našla na veľkom pisku v strede celkom na kraji maličkú gulucku.Je z vnútra takže nemá ani farbu ani začervenanie ani nebolí.Prosim vás mal niekto niečo podobné?Treba s tým ísť k lekárovi?

anonym_459f67
27. júl 2025

@anonym_autor ja som mala niečo také ako popisujes nad klitorisom
Doktor mi povedal že je to bežné, že keď sa to nemení, netreba s tým nič, len sledovať
Ale teda neviem čo presne je to u teba ale ja som to ukázala dr na preventívnej

anonym_6ac259
27. júl 2025

@anonym_autor ak neboli je to horšie. Smer lekár ale žiadna panika.

martul
27. júl 2025
@anonym_6ac259

@anonym_autor ak neboli je to horšie. Smer lekár ale žiadna panika.

@anonym_6ac259 bolí+nebolí, to vôbec nie je smerodajné
Dávno odborníkmi vyvrátený mýtus

modratrixie
27. júl 2025

Ja som to mala 2x bola to zapálená žľaza. Raz som z toho nič nemala a raz ma to začalo bolieť ako keby ma poštipala včela. Vtedy to napuchlo a ak to nepraskne tak to gynekológ musí vytlačiť

autor
27. júl 2025
@modratrixie

Ja som to mala 2x bola to zapálená žľaza. Raz som z toho nič nemala a raz ma to začalo bolieť ako keby ma poštipala včela. Vtedy to napuchlo a ak to nepraskne tak to gynekológ musí vytlačiť

@modratrixie a bolelo tťa to? Predtým myslím,mala si to tiež akoby zvnútra,len pohyblivá gulička

modratrixie
27. júl 2025
@anonym_autor

@modratrixie a bolelo tťa to? Predtým myslím,mala si to tiež akoby zvnútra,len pohyblivá gulička

@anonym_autor áno zvnútra a nebolelo tá prvá nebolela len sa potom silno zapálila a potom riadne bolela a tá druha nebolela a sa aj sama vstrebala

autor
29. júl 2025
@modratrixie

@modratrixie ahoj tak ja som dnes zistila že keď si tú guličku stlačím tak zmení farbu na sivú až bielu akoby tam bol hnis lenže vôbec nebolí

modratrixie
29. júl 2025
@anonym_autor

@modratrixie ahoj tak ja som dnes zistila že keď si tú guličku stlačím tak zmení farbu na sivú až bielu akoby tam bol hnis lenže vôbec nebolí

@anonym_autor ja som to bližšie neskúmala ale už som ti 2x hovorila že ani mňa nebolela