Malá gulička na veľkom pysku
Ahojte,píšem anonymne lebo je to intímny problém.Vcera som si našla na veľkom pisku v strede celkom na kraji maličkú gulucku.Je z vnútra takže nemá ani farbu ani začervenanie ani nebolí.Prosim vás mal niekto niečo podobné?Treba s tým ísť k lekárovi?
@anonym_autor ak neboli je to horšie. Smer lekár ale žiadna panika.
@anonym_autor ak neboli je to horšie. Smer lekár ale žiadna panika.
@anonym_6ac259 bolí+nebolí, to vôbec nie je smerodajné
Dávno odborníkmi vyvrátený mýtus
Ja som to mala 2x bola to zapálená žľaza. Raz som z toho nič nemala a raz ma to začalo bolieť ako keby ma poštipala včela. Vtedy to napuchlo a ak to nepraskne tak to gynekológ musí vytlačiť
Ja som to mala 2x bola to zapálená žľaza. Raz som z toho nič nemala a raz ma to začalo bolieť ako keby ma poštipala včela. Vtedy to napuchlo a ak to nepraskne tak to gynekológ musí vytlačiť
@modratrixie a bolelo tťa to? Predtým myslím,mala si to tiež akoby zvnútra,len pohyblivá gulička
@modratrixie a bolelo tťa to? Predtým myslím,mala si to tiež akoby zvnútra,len pohyblivá gulička
@anonym_autor áno zvnútra a nebolelo tá prvá nebolela len sa potom silno zapálila a potom riadne bolela a tá druha nebolela a sa aj sama vstrebala
@modratrixie ahoj tak ja som dnes zistila že keď si tú guličku stlačím tak zmení farbu na sivú až bielu akoby tam bol hnis lenže vôbec nebolí
@modratrixie ahoj tak ja som dnes zistila že keď si tú guličku stlačím tak zmení farbu na sivú až bielu akoby tam bol hnis lenže vôbec nebolí
@anonym_autor ja som to bližšie neskúmala ale už som ti 2x hovorila že ani mňa nebolela

@anonym_autor ja som mala niečo také ako popisujes nad klitorisom
Doktor mi povedal že je to bežné, že keď sa to nemení, netreba s tým nič, len sledovať
Ale teda neviem čo presne je to u teba ale ja som to ukázala dr na preventívnej