icon

Malá hrčka pri intímnych partiách: Čo to môže byť?

hela335
Dnes o 19:01

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Posledných pár dní som si všimla, že kúsok od pošvového vchodu sa mi vytvorila malá hrčka. Pri ohmataní mám pocit, že je skôr hrudkovitá než hladká. Nikdy predtým som nič podobné nemala, preto ma to znepokojuje. K svojej gynekologičke som už objednaná, avšak termín mám až približne o mesiac. Posledný pohlavný styk som mala pred necelým rokom. Chcela by som sa preto opýtať, či by podľa opisu mohlo ísť o genitálnu bradavicu alebo o niečo iné. Zároveň by ma zaujímalo, či dovtedy môžem urobiť niečo, čo by pomohlo zmierniť problém alebo zabránilo jeho zhoršeniu. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

anonym_b38b1a
Dnes o 19:03

@hela335 vies co moze to byt aj vyrazka len, ako absces.

anonym_1a58b6
Dnes o 19:14

@hela335 boli to ? Ak je to taký vred , ja si to vytlacam.... Riadne vydezinfikujem potom betadinom...

hela335
autor
Dnes o 19:18
@anonym_1a58b6

@hela335 boli to ? Ak je to taký vred , ja si to vytlacam.... Riadne vydezinfikujem potom betadinom...

@anonym_1a58b6 práveže neboli náhodou som to nahmatala proste v priebehu pár dni sa to tam zjavili mám aj foto akože z blízka neni vydieť pohlavný organ ale to mi zmazali príspevok , a neni to ani pod kožou ale proste jak bradavica ale nie taká ako sa spravi mala na krku ale skôr taká ako niekde píšu že karfioloveho tvaru , dnes keď som volala na gyndu ma objednala až na august takže teraz som taká z toho že čo robiť

hela335
autor
Dnes o 19:20

Ešte dodám že v minulosti sa mi pár x stalo že som sa pri holení porezala ale potom do pár dni sa to zahojilo a teraz toto

anonym_73f1ec
Dnes o 20:18

Mne sa spravilo čosi podobné z ničoho nič, akoby guľka, nebolela, gyn. Mi to pichla a vytlačila, vravela, že sa môže upchať žľaza a vznikne také niečo, že nabudúce si to môžem kľudne vytlačiť sama a vydezinfikovať...ešte pár krát sa mi to akoby naplnilo, tak som to vytlačila a od vtedy pokoj

lacibo
Dnes o 20:21
@hela335

@anonym_1a58b6 práveže neboli náhodou som to nahmatala proste v priebehu pár dni sa to tam zjavili mám aj foto akože z blízka neni vydieť pohlavný organ ale to mi zmazali príspevok , a neni to ani pod kožou ale proste jak bradavica ale nie taká ako sa spravi mala na krku ale skôr taká ako niekde píšu že karfioloveho tvaru , dnes keď som volala na gyndu ma objednala až na august takže teraz som taká z toho že čo robiť

@hela335 to co mas za doktorku preboha? ja dnes sa online objednám a zajtra, max. pozajtra som u dr.. ved s akutnym problemom sa chodi hned, necaka sa ako na preventivku

anonym_540d5b
Dnes o 20:23

Ja mam neviem ci rovnake, ale nieco podobne. Proste sa mi spravila kratko po 2. porode tvrda biela hrcka/vyrastok. Je to ozaj tvrde, vytlacit to nejde, na gynde ma odbili s nejakym nazvom a ze si to mam dat odstranit sukromne na dermatologii, lebo to nie je nic zivotaohrozujuce.

anonym_e40ee0
Dnes o 20:25

Nechapem, na co cakas ... ak mam problem , ktory povazujem za akutny ( toto by som tak vnimala) ,zajtra sedim v cakarni kym ma nevysetri.

hela335
autor
Dnes o 20:40
@lacibo

@hela335 to co mas za doktorku preboha? ja dnes sa online objednám a zajtra, max. pozajtra som u dr.. ved s akutnym problemom sa chodi hned, necaka sa ako na preventivku

@lacibo no len to nieje Hrčka ale ako som písala skôr ako bradavica

anonym_86a132
Dnes o 20:44

bartholiniho cysta

hela335
autor
Dnes o 20:52
@anonym_86a132

bartholiniho cysta

@anonym_86a132 ani tak to nevyzerá skôr ako tie bradavice

sara07
Dnes o 20:53
@lacibo

@lacibo no niekde niečo také ako objednat sa online nedorazilo,pekne vyzvanaš , prezvanaš kym nemaš štastie a nezdvihnu , u nás nie a ani v najbližších mestách