icon

Mali ste následky po cisárskom reze?

16. aug 2024

Mali ste po cisarskom reze nasledky? Ak ano, ake a dalo sa to vyliecit?

bublinka1426
16. aug 2024

ake ? myslis nasledky.

autor
16. aug 2024

@bublinka1426 Neviem. Ak cisarsky ma negativny vplyv na zdravie ako aj klasicky porod. Tak ci ma niekto zdravotne problemy kvoli tomu.

bublinka1426
16. aug 2024

rezu ti vrstvy ( tusim 5) , je to operacia a pokial ma vela brusneho tuku, horsie hojenie rany je.
niekedy mozes jazva, ako aj ine jazvy po operacii, boliet. ( v buducnosti)
po CS niekto je zotaveny hned, iny za 2-3mesiace az..
ja som mala ukrutne bolesti snad prve 2 tyzdne, to som nevedela normalne zit lezaat sediet, ale o 2 mesiace som ani nevedela ze sa nieco dialo a rezalo

mimikarol
16. aug 2024

Ja som dostala cca 1,5roka po cisárskom endometriózu. Bola som na operácii, robili mi aj vajcovody, boli nepriechodné + odstraňovali endo cysty. Po 6 rokoch som bola znovu, odstraňovali mi vajcovody, maternica bola prirastena o črevo, endometrióza 4 stupňa....
Nikto mi to samozrejme nepotvrdí ale ja si myslím že to mám kôli sekcii. Nikdy som nemala žiadne zápaly, mykózu, absolútne nič, všetko mi po ženskej stránke fungovalo, dokonca som aj plánovane otehotnela na 1x.

autor
16. aug 2024

@bublinka1426 ano jazva. Ale reku ci niekto mal aj ine nasledky

autor
16. aug 2024
bublinka1426
16. aug 2024

no ja od porodu napr trpim velmi neprabvidelnym cyklom, ale ja mozno idem do prechodu uz. ( taktiez problem s cystami)
predttm som mala cyklus uplne ako hodinky.a cysty ziadne

autor
16. aug 2024

@bublinka1426 mala si cisarsky?

bublinka1426
16. aug 2024

jj

milanemila
16. aug 2024

Mam 2 cisaraky z toho jeden akutny a nemam ziadne zdravotne nasledky, iba teda vizualne.

bobaas
16. aug 2024

Alergia na vnútorné šitie, zistila som až po prvej sekcii, jazva je škaredšia

zuzana271
16. aug 2024

@mimikarol tiež som skoncila s endometriozou....

len0cka
16. aug 2024

Je to operácia, vždy sú tam väčšie riziká následkov. Ja mám 2 CS za sebou a mám zrasty (maternica o črevá). Zatiaľ mi to až také veľké problémy nerobí,no chvíľkami boli krušné časy,je to citlivejšie. Zotavenie sa po CS bola u mňa celkom rýchle,jazva sa krásne hojila. Okrem tohto nemám iné následky. Zrasty sa dajú operačne odstrániť, avšak je to taký paradox,lebo na to treba ďalšiu operáciu,po kt.hrozia ďalšie zrasty. Mám príklad z blízkeho okolia.

sella38
16. aug 2024

Ziadne nasledky jazvu ani neviem najst

anavixy
16. aug 2024

Ziadne, ani ma nic nebolelo ani nebolieva.

lube_zna
16. aug 2024

Ziadne nasledky. Jazvu ani nieje vidiet, zahojena skvele.

anjelicek26
16. aug 2024

Mne nie je nic, jazva je krasna, mam 5 mesiacov po... za to po slepaku v detstve ma "rezali" uz dva krat, odstranovali kopu zrastov v brusnej dutine cez laparku, strasne zle sa to zahojilo... takze tak no, moze to zrast dobre, nemusi, ako kazda ina operacia... ja som sa zotavovala omnoho lepsie, ako s klasickeho, kvoli zavinovaniu maternice som vzdy skriabala po porode dva-tri dni steny bolestou, po cisarskom toto nebolo vobec...

ivangeline
16. aug 2024

Žiadne. Dlhšie mi bolo vidieť jazvu. Po cisárskom som mala 4 prirodzene. ;D

beata_k
16. aug 2024

Po dvoch ziadne

majka99999
17. aug 2024

Vzdy som mala silnu MS, ta ostala, ale plus mam bolest hlavy kazdy mesiac, proste migrena cca 24 hodin, zvycajne v noci zacne a trva do dalsieho neskoreho vecera, niekedy aj na dtuhy den. Zvycajne den pred alebo na druhy den, ako zacne MS.
Plus nemozem lezat na bruchu, nieto este spat. Moja oblubena (viem, ze nie zdrava) poloha na spanie, nemozem, lahnem si, zacne mi hucat v hlave, je mi na odpadnutie a vracanie, obcas spociatku zobudila na bruchu a neskutocna bolest hlavy. Teraz si uz telo zvyklo. Je urcity povrch kedy mi to menej vadi.