Mali ste vedľajšie účinky z Norethisteronu?
@marika1066 nie
@marika1066 opakovaná migréna so zvracaním
žiadne vedľajšie účinky
@miriam11 a prečo ste ich mala užívať prosím vás
@marika1066 úprava silného krvácania prí menzese
Silné a tmavé krvácanie, bolo mi z neho na zvracanie,vôbec mi netravilo a maká som ho na posunutie
nie
Nie
Nemala som a to ich beriem každé leto na posunutie menštruácie
@miriam11 tiež ich mám preto začať brat no skúsim uvidím
@miriam11 A ako ste ich brali často a koľko dni prosím vas
Ja som mala velmi zly psychicky stav po Norethisterone. Po uzivani sa vsetko vratilo do normalu
Ja som ako vedľajší účinok spozorovala absolútne nulový sexuálny apetít..
@marticka85po juuuj a čo s vami bolo ak by ste boli taká milá toho sa aj ja bojím
Mne začali depresie a nemohla som spat. Už by som si to nedala.
@marika1066 Vedlajsim ucinkom uzivania noredisteronu je moj syn ❤️ 😁. Brala som to kedysi na oddialenie menzesu kvoli dovolenke a zjavne poposuval ovulaciu. Takze som pri davani si pozor otehotnela v case, kedy sa ovulacia neocakava - 3 dni pred menzesom.
A inak teraz som ho brala ako kuru kvoli dlhodobemu krvacaniu. Mala som jedine pocit, ze som podrazdenejsia, az dost..co u mna nie je typicke 🙂..
@marika1066 nervozita silna a agresivita
@siska53 tak aj ja ich mám začať brat , že neprestávam krvácať a koľko dni ste ho brala? Mne povedal skôr dokotro ze 10 dni a teraz ze 23
@marika1066 nepamätám si, bolí to 4 roky dozadu... ale Adi len 2 týždne. Pol roka som sa z tých liekov dávala dokopy. Ale niekomu nic z nich nie je.
@marika1066 ja som mala brat 15 dni a potom po 3 cykly 10 dni vzdy na 15.den od prveho dna menzesu.

@marika1066 nie