icon

Mám 14 rokov a nerastú mi bradavky

lenka181818
6. okt 2018

Prosim vas mám 14 a aj menzes som uz mala pred rokom ale bradavky mi vobec nerastú. Je to normálne?

Strana
z2
zamilion
8. okt 2018

@lenka181818 ja mám 41, oddojčené tri deti, prsia 75E a bradavky mám stále malé ako muž, ani pri dojčení sa nezmenili
takže je to normálne

katka1981
9. okt 2018

@0silvia0, ja si toto ani poriadne nepamatam, ale nemam to take zle, ale vacsinou sa zvacsuju aj dvorce. Clovek nikdy nvie co sa mu ako zmeni. Nastastie pohlavie nam ostava 🙂

0silvia0
9. okt 2018

@katka1981 no to ja fakt neviem posudit, komu sa co zvacsi, ziadnej zene som nevidela prsia pred a po. Posudzujem len podla tych svojich a mne sa teda nic nezvacsilo😔

katka1981
10. okt 2018

@0silvia0, ja som citala este ako tehotna, co sa ako meni. Je to individualne, zivy organimus nie je stroj, a kazdy reaguje na vsetko inak. najlepsia bola moja dcerka vcera. Pozera na moju tehotnu kamosku na fotke, nadherne fotky, krasne saty, Mirka nadherna, upravena, vycesana a Sophi zahlasi: vyzera ako Daniel. Ja ze mysli to zviera. Ze nie, Danko, ten ma taky opuchnuty nos. A ja hovorim, ze ale ved ona je chuda opuchnuta cela, to mala aj ked cakala maleho. Jaaaj. Mami a budem aj ja opuchnuta, ked budem tehotna? Ja: No ked budes po mne, tak nie. Ja som nemala opuchnute nic ani pri tebe ani pri malom. Mami, a ked budem po tatinkovi? 🙂

lenka181818
autor
9. feb 2020

Je to stará téma a hanbím sa za ňu

Strana
z2