Mám 14 rokov a nerastú mi bradavky
Prosim vas mám 14 a aj menzes som uz mala pred rokom ale bradavky mi vobec nerastú. Je to normálne?
Ja mám tiež maličké a to mám už 2 deti. Nič si z toho nerob. Má to aj výhody 🙂
@lenka181818 Počuj dievča a mamku máš kde? Prečo sa neopýtaš radšej jej?
@lenka181818 niekto sa nudi a nema co robit mam taky pocit skor...
Jaasne baby ze sa niekto nudi, ved je predsa vikend 🙂
Preboha dievča sa iba opýtalo....ako sa vraví zabudol vol že teľaťom bol 😒
Ja nemám vobec bradavky teda mám také ako má muž.. ale prsia celkom mám
@lenka181818 ešte máš malo rokov,môžu dorásť...ale dozvieme sa prečo sa nerozpravaš o všetkých týchto veciach s mamou? A že tých otázok máš požehnane 🤔
@korunka1 a prečo by musela hneď s mamou? Ty vieš či mamu má alebo nie? A aky ma vobec s ňou vzťah? ...
@lenka181818 a ak nevymyšľaš,tak podľa mojich vypočtov by si už mala mať 15 rokov.🤔🤔
@matqa411211 príde mi to take logické,ale furt neviem či ju má
Ženy,nepíše to náhodou nejaký chalan puberťák?

@korunka1 no to logické je ale málo kto má takú mamu...za mnou napr nikdy neprišla a nevysvetlila mi základné veci alebo mi nepovedala že jej možem všetko povedať...tak som ani nehovorila a celkovo ak už hej mala k takým témam čudný odstup a nehovorila somnou prirodzene...
@matqa411211 veď hej, tie vzťahy s rodicmi a ta dnešná doba a mladež.Všetko riešiť anonymne cez net namiesto normalneho rozhovoru.Hlavne čo sa týka zdravia.
@lenka181818, a naco potrebujes teraz bradavky? Nejdes kojit. Cim mensie, tym krajsie. Staci ze ti rastu prsia. Si zober, ze si plocha s velkymi bradavkami, tak to je ozaj skarede.
@korunka1 aj tak nechápem prečo by sa to nemohla opýtať anonymne keď nemá napr dobrý vzťah s mamou alebo sa hanbí ...dospelé ženy si tu nie také rady pýtajú niekedy a tiež nebežia za mamou preto nechápem tie reči okolo
@lenka181818 ja mam také tiež a priateľovi sa to ľúbi ;)
Ej s mamou toto riesit, no nebudte trapne :D
a ja by som ešte doplnila.... ej s mamou toto riešiť a v 14 rokoch 😂
@katka1981 "Si zober, ze si plocha s velkymi bradavkami, tak to je ozaj skarede." super, hneď sa človek cíti po tvojom komentári lepšie 🙄
@zuzanka.zuzu no kto sa v tom komentari nasiel, tak asi naozaj sa neciti dobre😰
@0silvia0 veru tak 😞 ja som síce naposledy bola plochá asi tak v 7r (na 8 narodeniny už prvá podprsenka 😂 ) a tu vidno, že nie je dobré byť ani moc chudý, ani moc tučný, lebo zle je 😕
asi by sme to mohli ukončiť tak, že každé bradavky sú pekné, ak sa páčia mužovi pre ktorého oči sú určené 😘 no a je skvelé ak aj nasýtia bábätko (lebo ani to nie vždy je kvôli zdravotným problémom možné)
@zuzanka.zuzu, a co zle som napisala. Tal prsia jej rastu a bradavky ma male. Brala by som to. Alebo je lepsie mat velke bradavky a ziadne prsia? Stojim si za svojim nazorom.
@zuzanka.zuzu, Zuzka, na mna ani podprsenka nebola, ja som si svoje s prsiami uzila. Napisala som to preto, aby sa autorka netrapila. Je este mladucka a urcite ma prsia pekne, nema sa preco trapit. Hoci viem, ze kazda z nas sa pre nieco trapi, ajked druhi povedia, ze ma to super, uz sme take.
@katka1981 ide o to, ze teenagerku si sice utesila, ale ak sa v tvojom komentari nasla zena, ktora je plocha a ma velke bradavky, tak sa prave od teba dozvedela, ze jej prsia su skarede. Ja viem ze si to myslela dobre, ale niekoho kto ma take prsia ako si opisala, sa to mohlo dotknut...
A inak mne osobne sa nepaci, ze zeny s malymi prsami su od prsnatych zien nazyvane "ploche". Troska empatie by nezaskodilo, ved predsa ziadna z nas si geneticku vybavu a velkost poprsia ani nezasluzila, ani nevybrala...
@lenka181818 dievča ak budeš tehotná budeš plakať ako sa ti zväčšia bradavky 😭