icon

Mám 15 rokov a mávam bezbolestnú menštruáciu

25. máj 2022

Ahojte, 15 rokov mám menzes ale ešte sa ani raz nestalo aby bola bezbolestná. Teraz ani v 1. deň ani ďalšie som vôbec nič necítila, krvácam normálne ako inokedy. Môže to naznačovať problém? Na kontrole som bola pred 3 mesiacmi nič tam nebolo.

simsalabim
25. máj 2022

Musela som si to precitat niekolko krat - neviem, ci ti rozumiem. Teba trapi, ze ju mas bezbolestnu? Tak toto ta naozaj trapit nemusi. Je to uplne v poriadku. Ver mi, ze je lepsie bez bolesti.

autor
25. máj 2022

@simsalabim no je to lepšie len je to veľmi zvláštne, ešte sa mi to nestalo :D

alexandra2010
25. máj 2022

mala som to ked som skusobne drzala post pred menzesom a vysoke davky c vitaminu. Telo je cistejsie a lahko prebieha menzes.Event. choroba pred menzesom? chudnutie?

lucia7933
25. máj 2022

neboj nic..mas len 15, v tom case som aj ja mala podobnu, ze som ani nevedela ze ju mam... o par rokov neskôr som si ju teda "uzila" poriadne a vlasne az doteraz😂

autor
25. máj 2022

@lucia7933 nemám 15, písala som, že 15 rokov mám menzes :D

patus_2
25. máj 2022

Buď rada, že ju máš bezbolestnú.

autor
25. máj 2022

@alexandra2010 nie, práveže som pribrala a stále som hladná posledné 2 mesiace

viestta
25. máj 2022

Užívaj si, nerieš.

lucia7933
25. máj 2022

aha prepac :D boze..neviem citat..tak neviem cim to moze byt ale bud rada

lucia7933
25. máj 2022

zevraj po pôrode a tehotenstve je MS menej bolestiva inak ale to neviem ci je tvoj pripad :D

soldi
25. máj 2022

ja mam bezbolestnu ms cely zivot a teda, nikdy mi nenapadlo, ze by som sa nad tym mala pozastavovat 😀

1angelika
25. máj 2022

@simsalabim to je ako keď sa tehotná bojí či je v poriadku všetko keď nemá nevolnosti 🙂)

autorka: neboj nič m ak prišla načas a nič iné zvláštne si si nevšimla tak je to určite všetko v poriadku.

maranta_leuconeura
25. máj 2022

To je akoby si sa stazovala ze nemas kazy na zuboch alebo ze cely den sedis a chrbat ta neboli...
Neboj sa, si uplne ok, teda pokial ine bolesti pocitujes, mas v poriadku aj nervove zakoncenia ;) Nuz, nie kazdy ma take vymozenosti 😆

autor
25. máj 2022

@soldi to je iný prípad lebo ja som ešte bezbolestnú nikdy nemala :D 1. a 2.deň len s liekmi na bolesť

autor
25. máj 2022

@lucia7933 som 4 r. po pôrode

tinkavvv
25. máj 2022

Predpokladam, ze ti nadpis zmenili admini 🙂

nwnw
25. máj 2022

Po porode sa to meni ako sa jej zachce. Po prvom bez bolesti som mala a po druhom zas boli 🙈

lenkau22
25. máj 2022

Nechapem tvojej otazke, bud rada ze nemas bolesti. Ja som na tom tiez takto zr bolesti iba vynimocne a to mam 31rokov a menstruaciu od 12. Obcas sa stane ze citim brucho skor take napatie v 1.den ale to vynimocne mozno raz dvakrat do roka. Jedine napatie v krizoch mam tie prve dni . A ani po porode sa to nezmenilo. Bud rada, mam kamosku ktora kazdy mesiac ma take silne bolesti, ze jej nic nezabera ani analgetika na predpis, nemoze vstat z postele je cela bleda

autor
25. máj 2022

@tinkavvv áno zmenili :D nemám 15 už dávno

autor
25. máj 2022

@lenkau22 áno som rada, mohlo by to takto zostať

trema
Autor odpoveď zmazal