Mám alergiu, ale neviem načo
Dobry den prajem.. Mozno vyznie ta otazka cudne, ale nieco ma zaujima.. Mam na nieco alergiu, ale neviem naco, Pred mesiacom som sa strasne vyhadzala po tvari, bola som cela cervena, isla som na pohotovost, kde som dostala injekciu, Na druhy den som isla opat, tvar ma strasne svrbela, bola som cela cervena, tak mi dali tabletky proti alergii, na testy ma nemohli poslat, kedze tu latku som mala v sebe, a nenasli by naco som alergicka. To znamena, ze na druhy tyzden idem k doktorovi, som objednana ako dycham a pod. A zabudla som dodat vkuse kaslem, Avobec neviem kedy mi budu robit tie testy..Ale co je najhorsie, ze som vkuse unavena, ja nemozem robit nic, nepomahaju mi ani vitaminy.. A ta strasna unava je nenormalna, Ja stojim a chce sa mi spat, Som v praci a najradsj by som zaspala na stolicke, Som doma a chce sa mi spat.Nevladzem nic.. A tehotna nie som. Stretol sa s tym niekto? Co mam robit s tou unavou?..To je na nevydrzanie.. Vobec neviem co mozem jest, Ci je to mlieko,muka, vajcia, sladkosti, alebo pel, prach.. proste hroza..:( DAKUJEM
@lanci23 telo môže svrbieť, keď je problém s pečeňou, ja mám alergiu na vaječný bielok a to ma už 2x tak chytilo, že som ledva prežila. Ten kašeľ môže byť aj z toho, že opuchá hrtan, musíš nosiť so sebou dithiaden, alebo nejaký iný liek na alergiu, Únava to je slabá imunita, vtedy ozaj zaspíš aj po stojačky
Ešte ma napadlo, že červená tvár môže byť alergia na zimu - mraz

@katarinamarkova nic neberiem uz dlhu dobu