Mám biely výtok
Ahoj té baby mam bieli výtok no keď zachce je žltý?
@amalka2021 skus prosím si to po sebe precitat a spýtať sa ešte raz. Naozaj nerozumiem co si sa chcela opytat
😵💫🙈🔝🤦🏻♀️
Aj krv keď zaschne, býva hnedá….
A ak sa ti čokoľvek zdravotné nezdá, máš na to lekára. Pokiaľ sa ti nedá dostať k lekárovi, verím, že má takú vymoženosť ako telefón. Ak aj ty, tak mu zavolaj.
@zojazoja chcela by som sa spýtať z priateľom sa snažíme o babo už asi týždeň mam bieli výtok občas býva aj priesvitný. No po zaschnutí býva žltý. Týždeň si meriam bazalnu teplotu a vždy býva 37.2
@amalka2021 A prepáč, ale nedá sa mi nespýtať – to akože kde si nechávaš ten výtok zaschnúť? Fakt gurmánska téma takto na obed…
@malinoismum prečo si taká zlá ja som iba spýtala lebo som sa z takým niečím ešte nestretla
@amalka2021 tiež som sa ešte nestretla s podobne položenou otázkou v úvode - ktorej som ledva porozumela – zla nie som, ale keď už niekoho žiadaš na verejnom fóre o radu, daj si aspoň záležať na tom, aby to po tebe niekto vedel pochopiť resp. prečítať…
@amalka2021 Čo sa týka snaženia, môžem ti poradiť skupinky tu – kde sa baby podporujú, radia si v jednotlivé fázy Cyklu – a tie ti aj vysvetlia, čo jednotlivý výtok znamená Resp. kedy sa snažiť, kedy nie, prípadne iné typy ako si dopomôcť k otehotneniu…
Tie skupinky sú “snažilky” A pod.
Každopádne ti držím palce ♥️

Že čo?