Mám bolesť krčka po pohlavnom styku
Ahojte, pred par dnami som prekonala obyčajnú kvasinkovou infekciu z bazéna.. Bola som už v poriadku a tak sme sa milovali.. Avšak keď domna prenikol hlbšie zabolel ma krcok a to dost intenzivne.. . A ešte aj dnes ak zatlačím alebo si rýchlo sadnem zabolí ma to, no už oveľa menej.. Som aj pred menštruáciou vtedy je tuším krcok nízko a bývam vtedy citlivejšia.. Myslíte, že to prejde alebo je dôvod na obavy? Ďakujem
Keďže si ju prekonala len pred pár dňami, tak ešte si nemohla byť OK. Na úplnú regeneráciu to potrebuje určitý čas a hlavne aj na to, aby ste si to s partnerom potom neprenášali jeden na druhého. Treba abstinovať ešte pár dní po ukončení liečby.
@stanulienkat ďakujem ti za odpoveď, myslíš, že tomu stačí dát čas a bude to v poriadku? Vkladám si probiotika
Určite hej, ale dúfam že si bola aj preliečená antimykotikami, tá sliznica je ešte celá doránaná z tej infekcie,takže chvíľku potrvá kým budeš OK.
@stanulienkat no brala som canesten čipky a canesten krém na vonkajšie sliznice. Teraz som nasadila tie probiotika tak dúfam, že to dobre dopadne preventívku u gyn. Mam až o mesiac.. Upokojila si ma 🙏🏻

Nikto nič?