Mám čudný menzes

21. nov 2020

Ahojte
Píšem anonymne z osobných a rodinných dôvodov, tak prosím o porozumenie. Baby poraďte mi, už som zúfalá. Mam menzes 5 dní. Vodnata číra krv. Keď skončili, mali sme s mužom styk. Ráno som sa zobudila že zas krvacam a vtedy vyšiel zo mňa jednorazovo taky hustý menštruačný sliz ci ako to nazvať. Ďalší mesiac sa to zopakovalo. Číra vodnata krv,myslela som ze to po 5 dní skončí. Už to trvá 15ty deň.. Je to už len špinenie a plus po trošičku zo mňa vychádza ten hustý menštruačný sliz.Doktirke som volala ale sestrička ma odbila s tým, že teraz riešia len urgent. Manžel styk nechce boji sa, aby mi náhodou neublížil.. Zažili ste už aj vy niektorá niečo podobné? Predtým som vôbec takéto problémy nemala. Poradíte? Ďakujem.

babovka2321
21. nov 2020

Ja poradim len zmenit lekara :( moj riesi aj preventivne prehliadky teraz... Kolko "urgentov" mavaju, ak 15dnove krvacanie nie je podla nej dostatocne?

medeaa
22. nov 2020

zmenit lekara. Nemali ta co odbit, zena nevola gynekologovi len tak z dlheho casu :/. Skus si najprv inde zavolat, aky budu mat pristup, popis im problem. Osobne som nikdy o takom niecom nepocula ale normalnejsie mi pride ked tie hustejsie zhluky krvi odchadzaju bezne s krvou a nie takto ako popisujes...

petulka2021
22. nov 2020

HAK neužívaš?