icon

Mám HPV vírus

6. nov 2022

Dobrý večer.

V piatok mi môj gynekológ oznámil, že som pozitívna na HPV vírus (našťastie nie typ 16 a 18). Je tu veľa diskusií ohľadne toho, to viem, ale ja mám inú otázku, na ktorú som odpoveď nedostala.
Gynekológ mi na moje otázky odpovedal len to, že nemám stresovať a neriešiť to momentálne. Aj napriek tomu som si kúpila Indonal a vit.C.
Užívam och od piatka.
Moja otázka znie. Je pohlavný styk s mužom v poriadku? Som 5 rokov po rozvode, cca pred pol rokom som sa zoznámila s mužom, s ktorým si rozumieme, ešte sme sex nemali, keďže nie som typ,ktorý sa do takých vecí hrnie veľmi rýchlo, ale už keď sme to začali riešiť a cítime obaja, že to chceme, prišla táto správa. On o tom samozrejme vie. On obavy nemá, ale ja mám. Bojím sa, že ho nakazím a čo potom?
Sú tu ženy, ktoré mali tento vírus a mali aj pohlavný styk? Môže to mužovi nejako ublížiť?
Možno pre niekoho smiešné a trápne otázky, ale ja mám vážne obavy.

Nie som troll a anonymne preto, lebo tu mám známych a rodinu.

Budem vďačná za každú, či už pozitívnu alebo negatívnu odpoveď.

Strana
z2
megal723
31. júl 2024

@zuzzula1989
@zuzzula1989 tak to Vám závidím,že ste sa z toho krásne dostali. Mne z toho vypukol Crohn zápal štítnej žľazy a kondylómy mala som aj operaciu, hadice do teraz mi je zle som strašne rada,ze este zijem

Strana
z2