icon

Mám pozitívne výsledky na urínie

zuzanahdm
5. jún 2017

Ahojte, dnes mi gynekológ povedal, že mám pozitívne výsledky na urínie. Neviem o tom nič nájsť na internete, tak sa chcem opýtať či to niekto pozná, alebo či som zle počula.

majkaska
5. jún 2017

Nemyslel ureoplazmu?

majkaska
5. jún 2017

Ureaplazmu som myslela 😉

zuzanahdm
autor
5. jún 2017

@majkaska vôbec neviem už, som z toho taká nešťastná lebo už mám problémy vyše dvoch mesiacov. A teraz ked mi toto povedal a už to neviem ani nájsť na internete. Ešte čakám na výsledky na chlamýdie, tak dúfam, že to nebudem mať. Ale skúsim toto pozrieť, čo si napísala. Dík

majkaska
5. jún 2017

@zuzanahdm podla mna to bude toto. Zvycajne sa berie ster na chlamydie aj ureaplazmu spolu

zuzanahdm
autor
5. jún 2017

@majkaska jop len uz to je neznesitelne, tie pocity a vysledky na chlamydie maju byt az v piatok. Neviem ci cakat dalsi tyzden alebo tam zajst zajtra 😞 ja uz nevladzem, nedost maju zeny problemov...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
6. jún 2017

@teegreen partner uz nie je partnerom. Odmietol sa liecit a tvrdil, ze on je urcite zdravy a nic mu nie je.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
6. jún 2017

Bolo tam viacero faktorov, ale toto je jeden z nich.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
7. jún 2017

@teegreen Nikdy predtým som nemala žiadne problémy. A odkedy som bola s ním, stále bolo niečo. Rozišli sme sa a o dva týždne mal už inú. Takže ja už neverím tomu, že to bolo z niečoho iného.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
12. jún 2017

Baby, nakoniec to su ureaplazmy. Vsetko ostatne je OK. Dostala som doxyhexal 100 ale dve tablety na den, jednu rano, jednu vecer. Kupila som si k tomu aj probiotika. Bojim sa tych neziaducich ucinkov, mate niektora skusenosti? Pomohol?

majkaska
12. jún 2017

@zuzanahdm skusenost nemam, ale prajem skore uzdravenie

zuzanahdm
autor
12. jún 2017

@majkaska dakujem, zatial po prvej tabletke len trosku hlava bolela, uvidime zajtra.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
zuzanahdm
autor
20. jún 2017

@teegreen No som uz takmer na konci liecby, mam este 3 tabletky, uz som si myslela, ze to je fajn ale vytoky mam stale a mierne palenie tiez. Ja uz nechcem dalsie antibiotika ved je leto. Budem mesiac na liekoch 😞 Myslite, ze sa ucinok este dostavi?