icon

Mám právo ísť na vyšetrenie?

20. nov 2023

Tento cyklus sa chceme začať s mužom snažiť a bola som u gynekológa s tým, že či je všetko v poriadku, či môžme a približne ako som na tom s dozrievaním vajíčka (kedy cca čakať ovuláciu).
Pán doktor po tom čo som mu povedala kvôli čomu som došla ma s prepáčením zdrbal až pod čiernu zem. Vraj nemám tu čo robiť s takýmito blbostami a prísť mám až po roku čo sa nám to nepodarí nie ešte pred snažením sa. To som naozaj spravila tak zlú vec?

deedol
•
20. nov 2023

Nemal ta samozrejme “zdrbat”, mal sa zachovat ako profesional, ale naozaj som z okolia nepocula, ze by siel niekto este pred “prvym snazenim” na gyn sa dat skontrolovat, ak teda nema nejaky problem, o ktorom vie.

tiezjedna
•
20. nov 2023

A ty máš nejaký problém? Alebo muž?

veselo_neveselo
•
20. nov 2023

Ak chodis na preventivky, tak si tam bola zbytocne krd nrmas ine problemy. Ked chces vediet co - ako, tak si zacni merat bazalnu teplotu, pravidelnost cyklu a frekvenciu sexu, a po par mesiacoch budes vidiet, kedy asi ovulacia prebieha a ci sa tak zhruba triafate do dni okolo nej. Dr. to z jednej navstevy nepozna.

unicornlady
•
20. nov 2023

Reagovať prehnane nemal (zrovna včera tu bola téma, o tom, akí sú často doktori arogantní), avšak asi by to nemal ako vydokladovať poisťovni, ak máš preventívnu prehliadku absolvovanú. Ak by si mala problém, tak je to iné.

cookie29
•
20. nov 2023

Pan doktor ma totalne pravdu v obsahu, ale bohuzial sposob je totalne neprofesionalny.

januska12323
•
20. nov 2023

Ak si bola na preventívke tak teraz neviem čo si od neho chcela. Bude si to musieť vykázať ako nejaký vymyslený úkon.

kristinkaris
•
26. nov 2023

Ahoj aj my sme na začiatku snaženia ja mám ale nepravidelný cyklus tak som sla za ním hlavne kvôli tomu aby som sa najprv dala dokopy a tento cyklus som mala napr anovulacny čo by som nevedela keby som si nerobila testy a nemerala BT čakať rok či sa podarí je podľa mňa extrém :D nuž môj dr ma normálne vyšetril skontroloval a dokonca mi spravi aj hormonálny profil čo som strašne rada lebo ja to mám úplne chaotické 🙂

kristinkaris
•
26. nov 2023

@januska12323 môže vykázať ako napr folikulometria čo je bežne vyšetrenie 🙂