icon

Mám si dať zväčšiť pohlavný úd?

tomfmx445
23. mar 2023

Mám dotaz 34 rokov a mám 174cm chcel by som vediet ak mám malý pohlavný úd a skúsil som jeden krem pomohol ale na pár milimetrov... Mám skúsiť niečo lepšie??

Strana
z2
tiezjedna
23. mar 2023

@tomfmx445 ak máš 174 cm dlhý pohlavný úd, tak to stačí, neboj nič😉

kate211
23. mar 2023

@tomfmx445 daj si vyoperovat cast mozogu a potom nech ti pohlavny ud predlzia za pomoci odobratej casti mozgu

dskjhfdlkdjhl
23. mar 2023

@tomfmx445 strc do ula, pobuchaj.

dadis
23. mar 2023

@tomfmx445 Kyselina hyaluronova sa da natento ucel pouzit

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
zojazoja
23. mar 2023

@kate211 akého mozgu🫠

bessie12
23. mar 2023

@tomfmx445 natiahni si ho na skripec

tomfmx445
autor
23. mar 2023

@tomfmx445 174 CM mám výšku a nie dĺžku mozog mám vporiadku

stellarstar
23. mar 2023

Zaviazať pevne a potom nechať ťahať traktorom 🤦‍♀️ to čo dnes tu? Tu pe... tam vag.... 🙄🤦‍♀️

mamkalentedkova
23. mar 2023

@stellarstar ale tu chýba fotka na posúdenie aktuálneho stavu 🤣🤣🤣

mamkalentedkova
23. mar 2023

@tiezjedna 🤣🤣🤣🤣 odpálilo mi dekeľ 🤣🤣🤣

stellarstar
23. mar 2023

@tomfmx445 že mozog máš v poriadku 🤣🤣🤣 nehovor 🤣🤣🤣 si si v tom istý??? 🤣🤣🤣

kate211
23. mar 2023

@tomfmx445 nemozes mat v poriadku vsetko - aj mozog aj ud. Cast niecoho sem tam chyba. Tak sa to zvykne doplnovat operaciami podla toho co kto potrebuje.

cocolino234
23. mar 2023

Ženy sa tu vždy budú smiať, i keď my sme týmto problémom. Dnes sa tučné ženy pozastavujú nad body shamingom alebo body positivity (nehovorím o ženách, ktoré za svoju obezitu zo zdrav. hľadiska nemôžu) pritom REÁLNY body shaming je práve urážanie mužov na základe dĺžky ich penisu - nemôžu to ovplyvniť.

Dnešný marketing všetkých produktov na zväčšovanie penisu stojí práve na zúfalých mužoch, ktorým bolo vždy vštepované, že s priemerným (pre nich malým) penisom sú podpriemerní, nedostatoční, neschopní uspokojiť ženu. Mne je takýchto mužov veľmi ľúto, pretože sú to obete body shamingu, manipulácie a extrémneho znižovania sebavedomia, ktoré sa odrazilo až tak, že sú ochotní podstupovať nelegálne a život ohrozujúce operácie. Takže ženy, veľa z vás tu vychováva chlapcov. Budete vďačné ak v dnešnom svete nebudú zúfalci a určite vám to potom nepríde tak zábavné, ako tu. Toto asi nie je to najvhodnejšie fórum ale taktiež nie je to nič pohoršujúce. Len váš výsmech je pohoršujúci. Predstavte si, že má naozaj malý penis ale nič s tým nemôže urobiť a tak hľadá zúfalé spôsoby. Ak je vám toto vtipné, tak si dajte facku. 🙄 Neľutujem, že som sa tejto stránke začala vyhýbať, stále rovnaké 💩 od zakomplexovaných matiek, česť Vám ostatným. :/

tomfmx445
autor
Autor odpoveď zmazal
tomfmx445
autor
23. mar 2023

@cocolino234 Nech nepindaju😡😡😡😡 keď sa muž začne smiať že máte malé kozy to hneď doktor operácia implantáty aby boli spokojný a nerozviedli sa!!!

anjelicek26
23. mar 2023

Co ti poviem, citliva tema a nepomoze nic... nauc sa poriadne pouzivat jazyk a ruky, nech si to aj partnerka uzije, proste cvic kolko sa len da, nech si proste level "expert", nakup hracky a proste ich pouzivajte, lebo ked by ho aj kremujes a natahujes kazdy den, vacsi proste ten ud nebude, to je genetika. Takto mozete byt obaja spokojny a mat normalny funkcny vztah...

iwesska
23. mar 2023

@tomfmx445 Ja mam male prsia a vobec sa za ne nehanbim. V zivote by som si umelinu do seba nedala a dobrovolne nelahla pod noz, ani kvoli sebe,nie kvoli chlapovi. Ani si nekupujem zazracne tbl na zvacsenie prs,lebo nefunguju,tak ako pripravky na zvacsenie🥒. Ale mozes skusit popracovat na sebavedomi,z toho budes mat vacsi uzitok.

dilino
23. mar 2023

@dskjhfdlkdjhl umrem smiechom to iste som chcela napísať.

sticker
moonlight1210
23. mar 2023

@tomfmx445 hlavne nevymyslaj s tabletkami a kremikmi.

Tak ako to zenam nefunguje na prsia, to chlapom nefunguje na penis. Akurat si zadrbes organizmus a pecen nejakym sajrajtom. Este horsie, ak hormonalnym.

Proste si najdi zenu, co to s tebou zvladne.
Ved aj tie zeny s malymi prsiami si nakoniec muza nasli.

logf
23. mar 2023

Myslím že existuje operacia na to.

tiezjedna
23. mar 2023

@autor keď má ženská malé kozy a chce debatovať o zväčšení, tak ide na MK pre radu, názor. Keď má chlap malé péro, tak ide....wait, fuck😨 niečo tu nehrá😂 Alebo si čakal, že sa tu rozbehne nejaká volunteers challenge, v rámci ktorej by ti ho húlili, kým by nepodrástlo?😎

tomfmx445
autor
23. mar 2023

@tiezjedna To som nemienil aby sa tu nejaká debata začala... Jednoducho som chcel vedieť od vás čo si myslíte a nie hed začať vypisovať ....

h2
23. mar 2023

Dnes večer je tu fakt sranda. 😂😂😂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
duunlo
23. mar 2023

Nic sa neboj chlape, staci ze zenam budes tvrdit, ze tvoj ma 20cm. Nebudes prvy ani posledny chlap, ktory sa snazi zenu presvedcit, ze 13cm v skutocnosti je 20cm v tvojej hlave 😂🤣

niekto2hy
23. mar 2023
liljana
Autor odpoveď zmazal
januelik
23. mar 2023

Moja babka keď nevidí tak použije lupu, požičiam ti?

daniela2202
23. mar 2023

@tomfmx445 kúpiť nejaký nadstavec

Strana
z2