Maródka kvôli problémom s otehotnením
Ahojte, vedel by mi niekto poradit ci ma vypise obvodacka ked s nou pridem s odovodnenim ze neviem otehotniet kvoli stresom v praci? Problem je v tom ze z gynekologickeho hladiska som viacmenej v poriadku a ja viem ze cele toto sa tyka pracovneho stresu ktoreho sa neviem nijak zbavit ani po prichode domov. Potrebujem si aspon 2-3 tyzdne oddychnut kym sa rozhodnem ako dalej.. myslite si ze ma neotoci vo dverach? Co by mi mohla napisat aku diagnozu? Doktorku mam novu kedze som nedavno menila kvoli stahovaniu takze neviem vobec posudit ako sa k tomu postavi. Dakujem za rady😉
@silverrko 🙂 asi ano... presne ako tyvh 90% tehotnych, ako moj podriadeny co bol pn zasadne vtedy kedy vedel ze bude vela prace, ako dalsi co bol 3 mesiace pn ale na facebooku pribudali fotky ako si stavia dom vlastnorucne a podobni😉 ako tu zakladatelka sama pisala - robi pracu za 2och lebo ti sa - citujem: hodili na pn😉 neochoreli - hodili na pn🙂 pozri, ona uz teraz vie ze cele tehotenstvo bude pn lebo sa jej nechce hladat praca🙂 vid tiez prispevok na prvej strane😉
Ja som prva co vyhadzuje ludi z officu ked sa jej zdaju chori a posiela ich na pn aby sa preliecili poriadne- nepotrebujem aby nakazili mna ci dalsich kolegovcov... pn sa u nas preplaca 100% platom - to asi tiez nieco napovie o vztahu zamestnavatela k pn... len neznasam tych co to zneuzivaju lebo ako pisem vidim ze nato doplacaju nakoniec ich kolegovci...☹
Ach jaj.. urcite neplanujem byt cele tehotenstvo pn ako si na to prisla? Ja za 2-3 mesiace pracu mat nebudem tak ci tak.. ale to je jedno nehadajme sa tu. Pytala som sa otazku, mam odpovede. Zariadim sa dakujem
Posledna vec, neviem o to ze by som pisala niekde ze som mala v lete problemy, pisala som ze v poslednych mesiacoch a zaroven som sa odvolavala na cca stvrt roka co sa toto deje.. neviem kde bolo spominane leto.

@dai to ze je firma v krachu ludia sa tam rutia nevladzu fyzicky idu na PN nicia si zdravie je vina majitela nie zamestnanca .Majitel sa ma starat o firmu a potreby zamestnancov.Necudujem sa ze firma konci