icon

Pretrvávajúce bolesti ako pred menštruáciou. Čo to znamená?

sarinka731
14. mar 2026

Ahojte rada by som vedela co mi je , a ci niektorá z vás mala nieco podobne a ano chystám sa uz k lekárovi, uz tretí mesiac na sebe pozorujem ze cely cyklus mam bolesti ako pred MS a bolia ma hrozne kríže žiaden výtok pálenie nemam a tehotná niesom len taky pocit akokeby som mala dostať menštruáciu aj ked uz po menštruácii mam je to divne , je mi aj teplo take návaly občas tepla pociťujem, hádam nejdem do prechodu 🫣 mam 32 rokov

adri266
14. mar 2026

@sarinka731 Nemas myom alebo cystu? Tie mozu sposobovat bolesti.

sarinka731
autor
14. mar 2026
@adri266

@sarinka731 Nemas myom alebo cystu? Tie mozu sposobovat bolesti.

@adri266 to netuším, musim ísť k lekárovi t6m pádom ďakujem za odpoved

anonym_8c937c
14. mar 2026

A menstruacia je aka? Aky dlhy mas cyklus ? Niesi prechladnutá? Ja keď som prechladnutá, ma boli ako na ms a aj križe ako na ms

sarinka731
autor
15. mar 2026
@anonym_8c937c

A menstruacia je aka? Aky dlhy mas cyklus ? Niesi prechladnutá? Ja keď som prechladnutá, ma boli ako na ms a aj križe ako na ms

@anonym_8c937c menštruácia bola klasická 5 dní bolestivá, cyklus mam teraz dosť dlhý 40 dní, no som momentálne trochu nachladena ale nejde mi to do hlavy ze tie bolesti trvajú uz tretí cyklus po sebe ak ked som prechladena nebola

anonym_8c937c
16. mar 2026
@sarinka731

@anonym_8c937c menštruácia bola klasická 5 dní bolestivá, cyklus mam teraz dosť dlhý 40 dní, no som momentálne trochu nachladena ale nejde mi to do hlavy ze tie bolesti trvajú uz tretí cyklus po sebe ak ked som prechladena nebola

@sarinka731 skus začat blokurimu .. pomaha na mocove cesty a prechladnutie