icon

Máte skúsenosť s interupciou v nemocnici Michalovce?

shaniatobi
4. sep 2019
Strana
z3
katkka08
4. sep 2019

@shaniatobi Chceš zabiť vlastné dieťa ,chceš s tým žiť celý život z pocitom vyny, že malé nevynné a bezbranné bábo si zabila.

zuzkaz91
4. sep 2019

@shaniatobi na toto by ti ani nemali odpovedať 😡

veronikaszabova
4. sep 2019

@katkka08 myslim, ze toto nebolo predmetom otazky.

nika3136
4. sep 2019

JAAAAJ moralistky, vitajte!!!! A nechajte si tie svoje uplakané reči pre seba. Nepýta sa, aký máte na to názor!! Ak nemáte skúsenosť, nepíšte odveci

hennyinnsbruck
4. sep 2019

Ta tu ukamenuju za živa 🙈🙈🙈

nika3136
4. sep 2019

@silvike o bože 😂🤣🤣🤣

katkka08
4. sep 2019

@hennyinnsbruck toto napíše matka ,hanba.

sofia1
4. sep 2019

@katkka08 ale ona sa nepýta na to co si jej odpísala!!!možno ma na to vážny dôvod.neries!keď nevies odpovedať,tak jej ani neodpovedaj!

terezka1947
4. sep 2019

@nika3136 radsej zenu podporit,ze to zvladne....ako pohladkat imaginarne po hlave,ze nevadi,bude dalsie.

silvike
4. sep 2019

@nika3136 neviem ci ste to vobec citali ale na smiech to veru vobec nie je, mne sa teda slzy do oci tlacili ked som to citala

hennyinnsbruck
4. sep 2019

@katkka08 idem sa prepadnúť od hanby😪😪😪🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Ja len nepatrím k moralistkam ako si ty, je to JEJ život a JEJ rozhodnutie.
Ona s tým bude žiť, nie ty takže kľud a nádych, výdych... Nádych, výdych......

Pekný deň prajem 😉😉

nika3136
4. sep 2019

@silvike
Takéto citové vydieranie je viac než smutné.
Myslím si, že dospelá žena vie, čo je interupcia.

ctrl
4. sep 2019

@katkka08 odpovedaj k veci nie odveci .

katkka08
4. sep 2019

@hennyinnsbruck mne je to jedno čo ako sa rozhodne len aby časom nebanovala je to jej život jej rozhodnutie,ja som mala spontánny potrat a je to ako by kús života odišlo čo už patrilo mojmu srdcu .A po čistení som dlho dlho nemohla otehotnieť

silvike
4. sep 2019

@nika3136 Prosiiiim ? ake citove vydieranie ? Ved to som sem dala len preto aby sa zeny zamysleli, ze ako si este aj v koncentraku vedeli vazili zivot...poniektorí...a poniektorí ani nie...a tu sa stazujeme ako nemame podmienky a bla bla bla ako nam je tazko porodit dietatko....samozrejme vobec nepoznam situaciu autorky a ani som tento link nevenovala priamo lenjej, ale vsetkym diskutujucim ako take zamyslenie sa nad tym vsetkym...zivot je silnejsi ako smrt 🙂 verim ze aj Vy ste sa aspon zamysleli. Pre mna to je velmi silny pribeh.

nika3136
4. sep 2019

@silvike
Prosím ťa, vieš koľko ľudí si denne siahne na život? Koľko spácha samovraždu? Máme ísť teraz za rodinami pozostalých (lebo za neboštíkom už asi nie, všakže) a mám im dať list od človeka s rakovinou? Že on chce žiť? Je to jej život, jej voľba, niekto to volá zhluk buniek, ktoré nemajú vyvinutú zatiaľ žiadnu sústavu, pre niekoho je to dieťa.
Prečo si nedala tento link do skupiny pri umelom oplodnení? Toto nevadí, že sa tam oplodní XX vajíčok a nie všetky sa využijú? Toto je okej?
Kašli na komentovanie tohto príspevku, autorka sa na to absolútne nepýtala, tak choď preč a nechaj ľudí žiť svoj vlastný osud.

hennyinnsbruck
4. sep 2019

@katkka08 to mi je ľúto..

ja som mala síce "len" biochemicke tehotenstva, 2x som to zažila, ale obe boli vytúžené, ale aj tak mam názor že každý nech si robí čo chce... Áno zamrzí to, lebo ja osobne by som to ASI nedokázala spraviť, píšem asi lebo človek nikdy nevie co sa stane....

silvike
4. sep 2019

@nika3136 snad mam pravo dat prispevok do diskisie aky uznam za vhodne...dakujem ze respektujete...pekny den

terezka1947
4. sep 2019

@nika3136 co si taka agresivna?preco by tak ako ty,nemohla napisat aj
@silvike svoj nazor
Klud...diskusie,otazky su na to,aby si.autor vybral z odpovedi....aj rad,aj nazorov,aj zivotnych.skusenosti inych.

nika3136
4. sep 2019

@terezka1947
Môže, nech si založí svoj príspevok, tu sa nikto nepýtal na jej názor, tak nech nedáva nevyžiadané príspevky

terezka1947
4. sep 2019

@nika3136 ok,no a,ty si autorke aku radu.dala?

nika3136
4. sep 2019

@terezka1947
Čo tu píšeš blbosti? Akú radu?
Ty si jej radila? Hovorím, že nikto nie je zvedavý na tvoj NÁZOR, ja ho tu nepíšem, len odhováram takýchto bezohľadných ľudí ako si ty od zbytočného citového vydierania.
Budeš na seba pyšná, ak si kvôli tebe autorka niečo urobí? Keď nie, tak si založ druhú debatu.
A keď už, tak som ju maximálne obránila, že to jej život.

terezka1947
4. sep 2019

@nika3136 nechapem ta...ale ok.
Obranila si ju.

nika3136
4. sep 2019

@terezka1947
Ženy tu na modrom koníku idú zožrať iného za opačný názor, tam máš ma to nástenku, dávaj si tam čo chceš.

katkka08
4. sep 2019

@shaniatobi veľmi ale veľmi sa nad tým zasmiali

fialka1318
4. sep 2019

ja dodam len jedno ten kto nechce dieta nesexuje ako kralik bez ochrany ....ak si sexovala bez ochrany bud si len hlupa alebo nejaky divny clovek co nechce niest zodpovednost za svoje ciny a pokial si vedela chlapovi drzat tak si vedela co robis..nepis tu kto bol alebo kto nebol na interupcii v michalovciach ale toto si ries sama v sebe a chod priamo do nemocnice a uvidis ako to je...lebo toto tu zbytocne riesis na forach pre matky...za svoj zivot a konania si mozes sama tak sa k tomu aj postav ako dospely clovek..

katkka08
4. sep 2019

@katkka08
@shaniatobi veľmi ale veľmi sa nad tým zamisli aby si to časom neoľutoval

katkka08
4. sep 2019

@fialka1318 presne tak

amelia000
4. sep 2019

@shaniatobi ahoj, a ci nato tvoj manzel? Tretie uz nechce ci kvoli financiam? Podla mna najlepsie ta tam informuju co a ako. Tu na fore pre mamicky ta ukrizuju za tuto otazku lebo niektore sa tu snazia uz niekolko rokov.

Strana
z3