Máte skúsenosti s nehormonálnym vnutromaternicovým telieskom?
Dobrý deň, uvažujem nad založením nehormonalneho vnutromaternicoveho telieska a chcela by som sa spytat či tam je po založení nejaká doba bez sexu alebo ako to funguje? Ďakujem za odpovede
@tinkatinus ja by som dala dieta na adopciu,ked uz.a akoze dam si preventine teliesko lebo co ak ma niekto nahodou znasilni?to je uz aka sanca...ale nechaj tak.ja sa dotahovat nechcem.ja mam svoj nazor,ty svoj.u mna je to vrazda v peknom obale a basta.nevnucujem svoj nazor,kazdy ma svoje svedomie
@barboritta kľudecek, niektoré ženy majú tak zle tehotenstva, že ohrozujú ich život. Takže keď nechceš otehotnieť preto, aby si neumrela, lebo doma už jedno dieťa máš a hormonalku nemôžeš, lebo je to sajrajt v prvom rade a v druhom rade majú mnohé ženy alergické reakcie, tak sa chránis ako sa dá, aby si nemusela ísť na potrat. Easy logika. Vy fanatici nepouzivate ani kondomy... Avšak, aj tie sa môžu pretrhnut a istota je guľomet. Najväčšia istota je sterilizácia, avšak nie som ai istá, či takýto zákrok robia lekári aj ženám, ktoré majú menej ako 30r. Oplodnene vajíčko, kým sa neusadi v maternici, nezačne sa deliť a teda sa nezacne vyvíjať nový človek. Pri hormonálnej antikpncepcii lieky oklamu tvoje telo, aby si myslelo, že je tehotné, aj keď tehotné nie je. A to môže byt aj tragické pre ženy, ktoré takmer zomreli v prvom tehotenstve kvôli hormónom (napríklad ja). Takže nemoralizujte, dokonale katolícky, robte si ako chcete a nech si každý spraví po svojom ako najlepšie vie
@elementissa ja mám svoj názor,ty svoj.Nech si každý robí ako chce,ja sa nestarám do nikoho.Ocividne si chces rypnut a nemáš do koho,ale u mňa nepochodia.Maj pekný deň.Nie som fanaticka,iba používam rozum,na to ho mám.Ked sa ti nepáči,skús nereagovať

@tinkatinus ja si myslím,že duša človeka je od začiatku dospelá...takže si myslím,že v nebi stretneme dospelé duše našich detí ...a s tým peklom asi hej...ja neviem.uz sa mi o Tom nechce baviť to je to čo si ja o Tom myslím ..ale je to na každej žene samej ako sa rozhodne a koná vo svojom živote...