icon

Máte skúsenosti s Parlodelom?

mishhel
13. okt 2011

vysledky s hormonov dopadli zle takze lekarka mi predpisala tieto tablety,mate niektora zvas podobny problem?mam vela otazok najde sa nieekto kto ma podobny problem?dakujem

aduskatt
13. okt 2011

@mishhel mala som s parlodelom problem pred dvoma rokmi, ked mi v kazdej lekarni povedali, ze sa uz nevyraba..........

brumca
13. okt 2011

@mishhel ahoj 🙂 ja som brala parlodel pred otehotnenim...kludne sa pytaj, ak budem vediet, rada poradim.

mishhel
autor
13. okt 2011

ja som si ho dnes vybrala v lekarni,pretoze som mala zvyseni hormon uz neviem aky bolo ich viac ,chcem sa spytat moze mi aj uskodit,spriatelom sa snazime o babetko,nedari sa uz dva roky tak nam vravela ze aj ten parlodel mi moze pomoct ?tak neeviem ....

mishhel
autor
13. okt 2011

umna vraj nenastava ovulacia ....neviem ci mi tento liek pomoze k otehotneniu.... ☹

michala99
16. okt 2011

@mishhel parlodel je liek na zníženie hormónu prolaktín, jeho zvýšená hladina spôsobuje anovulačné cykly. Ja som ho brala niekoľko rokov, ale potom mali výpadok vo výrobe a dr. mi predpísal medocriptine. Ak nemáš iné problémy, tak by ti mohol pomôcť...si myslím 🙂 držím palce, aby to tak bolo.