Polycystické vaječníky a prírodzené otehotnenie. Má niekto skúsenosti?
Bola som u lekárky a skončila som s výsledkami že mám polycysticke vaječníky a zvýšený mužský hormón... Vraj nikdy neotehotniem prirodzenou cestou. Lekárka má postrasila, mám 19. Mala niektorá prosím podobný prípad?
Jasné že otehotnieš keď budeš chcieť, doktorka nemá vešteckú guľu, nechápem ako si to môže dovoliť niečo také povedať.
Tiež mám polycysticke vaječníky,menzes som nemala vôbec, celé roky som preto užívala antikoncepciu. A keď sme si s mužom povedali, že už by sme chceli bábo,vysadila som , hneď v prvý cyklus som otehotnela prirodzene. A o tri roky opäť 😊
Tiež som mala PCOS, menštruácia bez vyvolávačky sama nechodila, tak som brala antikoncepciu, a otehotnela som😅
2 tehotenstva,obe na prvy sup. Diagnoza pcos. Mas 19 to mas este cas. Ono sa to vyvija atd.

@anonym_autor ahoj. Mne doktorka povedala že mám PCOS. Testosterón asi aj o 100% vyšší než je norma, cyklus taký že buď raz za 3 mesiace alebo občas raz za pol roka. A otehotnela som naozaj dosť rýchlo čo som nečakala a preto som zistila že som tehotná až na konci 3 mesiaca.