icon

Polycystické vaječníky a prírodzené otehotnenie. Má niekto skúsenosti?

Dnes o 14:04

Bola som u lekárky a skončila som s výsledkami že mám polycysticke vaječníky a zvýšený mužský hormón... Vraj nikdy neotehotniem prirodzenou cestou. Lekárka má postrasila, mám 19. Mala niektorá prosím podobný prípad?

anonym_843409
Dnes o 14:11

@anonym_autor ahoj. Mne doktorka povedala že mám PCOS. Testosterón asi aj o 100% vyšší než je norma, cyklus taký že buď raz za 3 mesiace alebo občas raz za pol roka. A otehotnela som naozaj dosť rýchlo čo som nečakala a preto som zistila že som tehotná až na konci 3 mesiaca.

procrastique
Dnes o 15:23

Jasné že otehotnieš keď budeš chcieť, doktorka nemá vešteckú guľu, nechápem ako si to môže dovoliť niečo také povedať.

123369
Dnes o 15:27

Tiež mám polycysticke vaječníky,menzes som nemala vôbec, celé roky som preto užívala antikoncepciu. A keď sme si s mužom povedali, že už by sme chceli bábo,vysadila som , hneď v prvý cyklus som otehotnela prirodzene. A o tri roky opäť 😊

anonym_20f77b
Dnes o 15:38

Tiež som mala PCOS, menštruácia bez vyvolávačky sama nechodila, tak som brala antikoncepciu, a otehotnela som😅

mvagusta
Dnes o 15:44

2 tehotenstva,obe na prvy sup. Diagnoza pcos. Mas 19 to mas este cas. Ono sa to vyvija atd.