icon

Mávate ovulačné bolesti pred ovuláciou alebo v deň ovulácie?

17. sep 2022
melany4
17. sep 2022

Áno aj pred aj v daný deň. Niekedy aj červené spinenie.

anjelicek26
17. sep 2022

Ja tri dni pred a skoncia az v den ovu... aspon teda podla sona...

filipka250
17. sep 2022

Ja mam ovulaciu omnoho horsiu, ako samotny menzes.😭

autor
17. sep 2022

@filipka250 tiež tak

panelacikova
17. sep 2022

ja mám posledné mesiace šialené bolesti, ale aj vyšší vek, možno nejaký predčasný prechod sa blíži 😀

hruska91
17. sep 2022

Tri dni pred + migréna k tomu, paradoxne v deň ovu už nemávam bolesti (teda podľa hlienu a ovu testov)

angelous1991
17. sep 2022

Ja mám tak deň pred a v ten deň je to občas drsne veru . A spinenie tiež býva .

pielka
21. sep 2022

U mňa je to ako kedy, niekedy pred, niekedy v deň, záleží od toho aký mám mesiac. Ako som aj na tom psychicky, či mám toho veľa a kopu iného. U mňa to proste ovplyvňuje viacero faktorov.

pumi21
22. sep 2022

@pielka ale to je normálne, na nás ženy má vplyv veľmi veľa vecí a to proste sa niekde prejaví, viem o tom tiež svoje. Mňa aj hlava zvykla bolievať, niekedy proste ako keby som menzes mala dostať a teda kým som prišla na to, že ako to utlmiť, aby som vedela normálne fungovať, tak to trvalo.

pielka
27. sep 2022

@pumi21 len mne keď to prišlo najskôr som nevedela, že z čoho by to mohlo, proste roky som to nemala, že som ani nevedela, že niečo také je, ale časom nejako som začala mávať bolesti, po pravde ani neviem nejako, že kedy to nastala taká zmena, neviem sa rozpamätať, čo to mohlo spustiť. Ty mávaš veľké bolesti?

pumi21
29. sep 2022

@pielka tak veľké ako veľké, nie je to také, že by sa to nedalo vydržať a nemusím s tým letieť na gyndu alebo tak, to nie, ale tak najideálnejšie by bolo keby to prešlo celé bez bolesti a každý mesiac 😀