icon

Menštruácia a plánovaná návšteva gynekológa

18. máj 2025

Ahojte baby,
včera sa mi spustila menštruácia. Lenže zajtra by som mala ísť na konzultáciu k Mudr. Bielikovi 1krát. Čakala som na termín mesiac. Mám silne bolesti už dlhodobo, bola som pred 2 týždňami hospitalizovaná, cyklus veľmi nepravidelný… Mám cystu a k tomu zistenú endometriózu. Neviem či tam zajtra mám ísť keď mám menštruáciu teraz, no bohvie kedy dostanem potom ďalší termín a v tých bolestiach sa fakt už vydržať nedá. A sestričke sa tam dovolať to až po 17tej a mám termín na 17:30 a to bývam hodinku od BB… Čo by ste vy robili?
Ďakujem

viestta
18. máj 2025

Isla by som. Vysetrit sa da aj pri krvacani, ked nevysetri aspon mozes problem odkonzultovat

stellarstar
18. máj 2025

Choď možno ťa vyš aj počas ms, to musíš zajtra povedz že si dostala nečakane a uvidíš

autor
18. máj 2025
@stellarstar

Choď možno ťa vyš aj počas ms, to musíš zajtra povedz že si dostala nečakane a uvidíš

@stellarstar ďakujem veľmi pekne, skúsim a uvidím. Keď tak vezmem všetky výsledky čo mám a hádam aj z toho mi povie jeho názor..

vivien234
19. máj 2025

Jednoznačne by som išla. Krvácanie pri menstruacii je problém vtedy ak nemáš žiaden problém len ti vyšla menštruácia na požadovaný termín inak by som to riešila.. Ak ťa neprezrie jednoznačne.. By som sa aspoň poradila. Ak máš problémy a bolesti objasní to lekárke obavy sú predsa ľudské. Niesi tam zo srandy.