icon

Menštruácia a pretrvávajúce krvácanie

gabca1693
21. jún 2025

Dobrý deň,
už som zúfalá.
Dostala som menštruáciu 24.5. Normálne všetko.
Potom som šla na prehliadku k všeobecnej lekárskej na krv, moč. Zistila mi z krvi zvýšene trošku leukocyty a z moču nejaku baktériu ktorú mi samozrejmé nepovedala. Predpísala kvôli tomu ciphin 500 na 5 dní a išla som ešte pred atb na druhý moč kde už výsledky boli v poriadku..
...výsledky moču sú v poriadku.... Aeróbna kultivácia: Nález: Negatívny. Menej ako 10**4 cfu/ml. Bezvýznamná bakteria. Toto bol jej odpoveď..Neviem co je bezvýznamná baktéria ale dobre..
Po nejak dni som začala byť chorá neviem či chrípka ale kasel bez teploty celkovo som bola slabšia..
Ale ide o to ze som znovu začala krvácať..Nie tak ako pri menstruacii ale slabšie no trvá to uz 15 dni takto.. Vždy to prestava den nic potom zase..Niekedy ružové, niekedy fakt ako spinenie.. Menštruáciu podla kalendára mám dostať znovu dnes..A dnes to je už ako taka začínajúca že normálna krv..Tak neviem..viem že mám ísť na gynekologiu a aj pôjdem ale tak sa dostanem až 3.jula keďže moja gynekologička je ... všelijaka...Aj napriek urgencii.. Neviem či su to hormóny alebo cysty...Nikdy som s tým nemala problém, nespala som nikdy s mužom. Ďakujem prípadne za odpovede

adri266
21. jún 2025

@gabca1693 Zavolaj si na gyn. pohotovost. Ja som mala dlhy menzes, nakoniec to bol myom. Museli mi robit kyret a nasledne vyber myomu. Urcite to nenechavaj na neurcito.

gabca1693
autor
21. jún 2025
@adri266

@gabca1693 Zavolaj si na gyn. pohotovost. Ja som mala dlhy menzes, nakoniec to bol myom. Museli mi robit kyret a nasledne vyber myomu. Urcite to nenechavaj na neurcito.

@adri266 skúsim určite minimálne zavolať čo a ako Ďakujem za radu. Skôr sa prikláňam že mi tie atb rozhadzali hormóny ale treba si byť istá

colsami
21. jún 2025

Na mieste je gynekologicke vysetrenie. Do 3.7. by som asi necakala. A ak nie si spokojna s gyn, treba ju zmenit, a nie to trpiet a stazovat sa. Mame vzdy na vyber. 🙂
Zelam Ti nech si cim skor fit.