Menštruácia krátko po sebe
Ahoj baby menzes som mala 11.5. do 17.5. a včera som dostala zas..... Mali ste to uz???? Ráno som vstala s tocenim hlavy a bolo mi dosť zle....
@eryka03111978 Mne sa to stalo a potom som nemala dva mesiace.Tehotna som nebola ale mala som take chore obdobie aj s atb.Potom som uz nabehla do pravidelnosti
Ako ja som tiež mávala kedysi taký rozhádzaný cyklus. No za moje problémy mohla veľká cysta. Mala by si ísť na gyngu a skúsiť sa na to popýtať, čím by to mohlo byť spôsobené
Mala som minulý mesiac menzes teoreticky len spinenie 5 dni.... A teraz toto tak neviem
@eryka03111978 tiež som mala dávnejšie takýto problém, odporúčam navštíviť gynekológa aby skontroloval či je všetko v poriadku.. v mojom prípadne bolo všetko ok, bolo to len hormónmi
@sabilindura dúfam.... Inak mám problém so štítnou...
Môže to byť to?
@eryka03111978 skoc teda k lekarovi radsej aj ked bude ok budes aspon vediet 🙂
@eryka03111978 takisto mám problém so štítnou, takže môže.. ale vplýva na to veľa vecí, ak si nedávno bola chorá, psychika, urýchlený životný štýl
@eryka03111978 no tak to je zaujimave. ved ked ti skonci menstruacia tak behni gynekologovi aby ta pozrel. treba to riesit.
@alica_matejka volala som jej a mám prísť zajtra ráno tak idem... A uvydim...

@eryka03111978 nemozes byt tehotna? nebrala si nejake antb? alebo ine lieky?