icon

Menštruácia mi mešká každý mesiac, mám ísť k doktorovi?

jaq
26. sep 2019

Ahojte baby, stále mi mešká menštruácia cca 2t aj viac. nikdy neviem kedy príde, riešili by ste to gynekológom, alebo nechali tak? Antikoncepciu som nikdy nebrala. Dakujem

diaalex
26. sep 2019

@jaq každopádne navštívila lekára

pininka1
26. sep 2019

Tak doktor ti povie že brať hák. Ja kym som brala mala som pravidelnú, keď som prestala keďže nechcem do seba pchať tabletky tak mám zasa takú ako som mala vzdy. Bežné mi mešká aj vyše týždňa, potom dostanem zasa skôr a pod.

barus26
26. sep 2019

@jaq stále ? Pokial je to tak stále tak ti nemešká, ale jednoducho sa ti predĺžil cyklus lebo ovulacia môže byt neskôr

ola101
26. sep 2019

Nečakala by som asi. Už je to celkom dlho na to, aby ti meškala len tak pre nič za nič. Najlepšie spravíš ak zbehneš na vyšetrenie

janinka007
26. sep 2019

Mám to celý život tak, v živote som to neriešila. Cyklus od 31 do 42 dní úplne bežne. Nikdy neviem, kedy mi príde.

andrea_82
26. sep 2019

Ja som mávala cyklus tak okolo 30 dní. Najprv sa mi tak cca 2 x do roka predĺžil na dvojnásobok. Čím ďalej, sa to stáva častejšie. Spomenula som to doktorke na preventívke, s tým, že mám problémy so štítnou žľazou a trochu zvýšený prolaktín. Povedala, že to bude pravdepodobne preto a viac to neriešila. ☹

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
jaq
autor
26. sep 2019

Skúsim navštíviť gynekologa, pretože predtým som mala načas a zrazu sa to kazí.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená