Menštruácia mi meškala 4 dni a potom mi prišla

stanusikk123
11. okt 2022

môžem sa spýtať čo sa so mnou deje menštruácia mi meškala 4 dní ale potom prišla... tri dni som krvácala ale slabšie a teraz dva dni mám takú slabú svetlo ružovu jak vodičku a to len na tampóne alebo na papieri a strašné mi skrka v bruchu ale len keď ležím a cítim sa inak mám 21 rokov ....mala by som navštíviť lekára môj cklus býva presný a trvá zvyčajne len3-4 dní....

lulaby1982
11. okt 2022

Určite oslovte svojho ošetrujúceho gynekológa, dámy na koniku nie sú kompetentne riešiť Vás zdravotný stav. Toto nie je prípad pre babu Vangu ,ale pre odborníka,kt Vás pozná dlhodobo.

stanusikk123
autor
11. okt 2022

@lulaby1982 Ahoj skôr som sa chcela opýtať tu či to niekto nezažil a u gynekológa som ešte nebola ani raz hanbím sa ale asi sa objednám a prekonam sa ďakujem za tvoju reakciu ...

felycity
12. okt 2022

Ja si myslim, ze ked sa to stane raz, netreba hned letiet k dr. Ludske telo nie je naprogramovany stroj, mohla si byt chora, stres, ... ak sa to bude opakovat zasla by som potom k dr.

arielqa
12. okt 2022

Možno len nejaký hormonalny výkyv...... alebo ako tu bolo spomenuté možno si bola chorá alebo stres......ak sa to neopakuje netreba to riešiť.

titla
12. okt 2022

@stanusikk123 Ako bolo spomenute pokial je to jednorazova zalezitost, netreba tomu pripisovat velky vyznam. Cyklus moze ovplyvnit xy veci. Navyse aj periodicita a intenzita krvacania sa moze vekom menit, je to uplne normalne. Kvoli popisovanemu problemu by som na gynekologiu nesla, ale celkovo si vo veku, kedy by si mala zacat absolvovat pravidelne gynekologicke prehliadky.