icon

Menštruácia trvajúca 14 dní

24. nov 2025

Ahojte dnes mám už 14ti deň menštruáciu nikdy som nemala tak dlho max 8-9 dní mali ste to niektorá podobne, myslíte že mám ísť k doktorovi?

viestta
24. nov 2025

PO dvoch tyzdnoch je cas objednat sa na vysetrenie

krasneleto
24. nov 2025

@anonym_autor urcite treba ist k lekarovi, MS nema ani 9 dni trva, duplom nie 14

stellarstar
24. nov 2025

@anonym_autor už si tam mala byť dávno

janka1224
24. nov 2025

Jednoznačne smer gynekológ.

xili99
24. nov 2025

Nikdy mi takto dlho menstruacia netrvala, to mi pride uz prilis dlho a pravdepodobne tam nieco nie je v poriadku. Vzdy mi trvala najviac tyzden a aj to som uz bola taka na vazkach, ci je to ok. Moja sesternica mavala vzdy napriklad menzes tri dni, a to tiez podla mna nie je uplne normalne 😀 Ani nevedela, ze ich ma. Stastna zena. 😀 Ked pocuvam, ako sa niektore trapia aj desat dni, och.....

autor
24. nov 2025

Už som volala a objednala sa

anonym_28e765
24. nov 2025

Určite volaj, ale mne tolkoto bežne trvá, opakovane som to riešila s viacerými lekármi a opakovane tvrdia, že je všetko v poriadku.

krasneleto
24. nov 2025
@anonym_28e765

Určite volaj, ale mne tolkoto bežne trvá, opakovane som to riešila s viacerými lekármi a opakovane tvrdia, že je všetko v poriadku.

@anonym_28e765 nie je

anonym_28e765
24. nov 2025
@krasneleto

@anonym_28e765 nie je

@krasneleto to ja dobre viem, ale nič nezmôžem keď mi opakovanie viacero lekárov vraví, že to je normálne. Teraz sa snažíme o dieťa, cykly mám do toho nepravidelné tak som sa dožadovala nejakej diagnózy a iba mi bolo odpovedané, že keď to rok nepôjde, tak sa mám ozvať.

krasneleto
24. nov 2025
@anonym_28e765

@krasneleto to ja dobre viem, ale nič nezmôžem keď mi opakovanie viacero lekárov vraví, že to je normálne. Teraz sa snažíme o dieťa, cykly mám do toho nepravidelné tak som sa dožadovala nejakej diagnózy a iba mi bolo odpovedané, že keď to rok nepôjde, tak sa mám ozvať.

@anonym_28e765 hladaj normalneho gynekologa... toto nie je normalny postoj ... zena nema co krvacat 14 dni... znamena to iba jedno.. problem... a ten treba vyriesit... robili ti hormonalny profil? moze to byt endometrioza, cystu, polyp, myom by na utz videl... milujem tento typ lekarov... podla dvoch , kam chodila kamoska , mat MS za 10 rokov 2x je uplne v poriadku.. a bolo to v takom poriadku , ze ma 32 a nema maternicu, krcok ani vajecniky, kvoli rakovine endometria...

anonym_28e765
24. nov 2025
@krasneleto

@anonym_28e765 hladaj normalneho gynekologa... toto nie je normalny postoj ... zena nema co krvacat 14 dni... znamena to iba jedno.. problem... a ten treba vyriesit... robili ti hormonalny profil? moze to byt endometrioza, cystu, polyp, myom by na utz videl... milujem tento typ lekarov... podla dvoch , kam chodila kamoska , mat MS za 10 rokov 2x je uplne v poriadku.. a bolo to v takom poriadku , ze ma 32 a nema maternicu, krcok ani vajecniky, kvoli rakovine endometria...

@krasneleto asi máš pravdu aj keď u nás je zázrak sa ku nejakemu inému dostať. Hormonalny profil mi robili len pri prvom tehotenstve a všetko bolo v norme. V rodine máme endometriózu a to som spomínala tiež.

krasneleto
24. nov 2025
@anonym_28e765

@krasneleto asi máš pravdu aj keď u nás je zázrak sa ku nejakemu inému dostať. Hormonalny profil mi robili len pri prvom tehotenstve a všetko bolo v norme. V rodine máme endometriózu a to som spomínala tiež.

@anonym_28e765 hladaj, googli , patraj... je to tvoje zdravie, uz teraz ti hovorim, ze nie si v dobrych rukach.. chcete babatko a ty ani len nevies preco krvacas 14 dni vkuse... naozaj to nie je sranda... ja som krvacala z 28 dnoveho cyklu 21 dni urcite... a dobre to teda nebolo...

anonym_28e765
24. nov 2025
@krasneleto

@anonym_28e765 hladaj, googli , patraj... je to tvoje zdravie, uz teraz ti hovorim, ze nie si v dobrych rukach.. chcete babatko a ty ani len nevies preco krvacas 14 dni vkuse... naozaj to nie je sranda... ja som krvacala z 28 dnoveho cyklu 21 dni urcite... a dobre to teda nebolo...

@krasneleto ja si myslim že v mojom prípade ide buď o pcos alebo endometriozu. Hladam, snazim sa to riešiť. Aj uzivam doplnky ktore by mohli pomôcť a je to o čosi lepšie. Na najbližšej kontrole sa budem určite dožadovať podorobnejšich testov, ak nie, budem hladat ineho gynekologa.

krasneleto
24. nov 2025
@anonym_28e765

@krasneleto ja si myslim že v mojom prípade ide buď o pcos alebo endometriozu. Hladam, snazim sa to riešiť. Aj uzivam doplnky ktore by mohli pomôcť a je to o čosi lepšie. Na najbližšej kontrole sa budem určite dožadovať podorobnejšich testov, ak nie, budem hladat ineho gynekologa.

@anonym_28e765 presne tak... drzim palce.

jahoda33
24. nov 2025

Kamoska mala podobny problem, krvacala viac ako 2 tyzdne (slabo), pomoci sa jej nedostalo hoci oslovila viacero lekarov a bola ochotna si priplatit. Bud ju boli ochotni vziat az o 2 tyzdne, vysetrit iba ked uz nebude krvacat alebo sa jej vobec neozvali. Na otazku co jej radia uzivat nereagovali iba sa spytali ake silne to ma na co povedali "to je v pohode". Tot nase zdravotnictvo..

anonym_28e765
24. nov 2025
@krasneleto

@anonym_28e765 presne tak... drzim palce.

@krasneleto ďakujem❤️

monro
24. nov 2025

Ide o predĺžené krvácanie. Treba to zastaviť, vzhľadom aj na krvné straty. Viem o čom píšem. Ja som to už mala viackrát (mám 48 rokov). Vždy som si sadla do čakárne, lekár ma vyšetril, aj sono (hoci som krvácala) predpísal lieky a bolo. Môj problém je hormonálna nerovnováha vzhľadom na vek. U teba to môže byť hocičo, je potrebné to vyšetriť.