Omeškaná menštruácia a silné bolesti: Čo môže byť zle?
Ahojte. Asi 15 dní mi meškala menštruácia, čiže som mala 52 dňový cyklus. Dnes som to dostala a mám strašné bolesti. Nikdy som nemala bolestivú menštruáciu, hoci mám od decka nepravidelnú (max ale 42 dní). Čo móže byť špatne? Mala som doobeda také kŕče jak keby mi išlo vytrhnúť vaječníky z brucha, proste brutal.
@anonym_autor robila si si tehotenský test? Tiež ale navrhujem zavolať gynekológovi
@anonym_autor A kolko mas rokov? Moze ti haprovat v perimenopauze. Alebo nemas pcos? Alebo nebola si chora a nebrala si lieky? A co stres? Vies je veeeelmi vela faktorov, preco sa ti moze oddialit.
Ja som mala taketo stavy ako 20-25 rocna pravidelne v septembri, ked teplota nahle klesla zo dna na den o 20 stupnov. Tehotna som isto nebola, lebo nebolo z coho. MS meskala skoro az mesiac. Tak tie krce boli vlastne "normalne", lebo telo sa snazilo zbavit tej nadmernej vystelky. Aj krvi bolo o kus viac ako bezne. Kedze sa mi to dialo len raz rocne, s lekarom som to neriesila.
Ja som mala taketo stavy ako 20-25 rocna pravidelne v septembri, ked teplota nahle klesla zo dna na den o 20 stupnov. Tehotna som isto nebola, lebo nebolo z coho. MS meskala skoro az mesiac. Tak tie krce boli vlastne "normalne", lebo telo sa snazilo zbavit tej nadmernej vystelky. Aj krvi bolo o kus viac ako bezne. Kedze sa mi to dialo len raz rocne, s lekarom som to neriesila.
@basska_b moze byt, ja mam 25, na prehliadke pred 2 tyzdnami mi lekar povedal ze mam cysty na vajecnikoch, takze toto meskanie a bolest je pre mna uplne nova vec
@basska_b moze byt, ja mam 25, na prehliadke pred 2 tyzdnami mi lekar povedal ze mam cysty na vajecnikoch, takze toto meskanie a bolest je pre mna uplne nova vec
@anonym_autor ved toto ze sak pred 2 tyzdnami si bola na prehliadke, tak tam asi nemas nic hrozne. Dolezite je, ze cyklus prisiel a snad ide len o anomaliu. Ale ano, ta cysta ked praskne, tak to fest boli... ja som az jujkala od bolesti 😬 tiez sa mi to raz alebo mozno aj viackrat stalo...

treba ísť k lekárovi, aby si mala istotu, že sa nič vážne nedeje.