Menštruácia už 3. deň, špinenie a negatívny test

maria1312
28. okt 2015

MS som dostala predvčerom a to len kus krvi na nohavičkách na potom bielo hnedi výtok a dnes ráno len špinenie a test negatívny nechám to ☹

laska07
29. okt 2015

Ahoj a kolkaty den cyklu mas?Ja mam dnes 34 DC. a menzes nikde.Mala som len slabucky vytok tak neviem co si mam o tom mysiet.

knossos
29. okt 2015

ked som zbadala nazov, som si pomyslela, ze som bola namesacna a ja som to sem zadala 😀

ach baby, mne v zivote ms nemeskala, vzdy chodi o tri dni skor. tento mesiac /snazime sa o babo/ mi prvy krat meskala, mala som aj príznaky, tak som sa tesila jak blazon. urobila som si test /clearblue/ a negativny ☹ druhy den som zacala spinit, dnes tiez len maly hnedy flak a ms nikde.

asi nam nezostava nic ine len cakat a cakat a..... dufat 😉

laska07
1. nov 2015

@knossos
tak isto som na tom ja na 35 DC som trosticku mala ale nebola to klasicka menstuacia iba trochu takeho ruzoveho.na druhy den sa to zopakovalo.A dnes nic.Robila som si aj dnes pre istotu test no vysiel negativny.Vie mi v tomto niekto poradit?

tanik252
11. nov 2015

Ahojte žienky 🙂 chcela by som sa spýtať .. keď pijete teda ak pijete citrónovú vodu ... na koľko vám MS oddiali? tak cca ... mne už mešká 13 dní a neviem čo robíť.. myslíte, že ten horúci kupeľ zaberie? 🙂
ďakujem 😉

hena6
11. nov 2015
Používateľ hena6 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hena6.

@tanik252 to vazne vam citronova voda pomoze oddialit? ja som to mnohokrat skusala a nepoomohlo

tanik252
11. nov 2015

@hena6 neviem ako iným ... ale mne áno 🙂 a kedysi som mala vo zvyku ju piť miesto normálnej sladeenej vody