icon

Menštruačné nohavičky Perties - skúsenosti

monees
2. mar 2021

Ahojte, chcela by som počuť Váš názor na menštruačné nohavičky Perties. Máte niekto skúsenosti s nimi? Ďakujem vopred za každú radu.

Strana
z2
jamurkova
16. jan 2023

@mousegirl urcite L, su podla mna tesnejsie okolo stehien (aspon u mna) ja som tjez tak medzi, vzala som L a su super ;) prip ti vedia do niekolkych dni aj vymenit velkost

mousegirl
16. jan 2023

@jamurkova ďakujem za odpoveď;) ja slm nakoniec predsa len objednala M a sedia mi super

beatrice20
2. aug 2023

Ahoj, rada by som sa podelila o moju skúsenosť. Menštruačné nohavičky som na základe recenzií kúpila od značky Perties.sk. Kúpila som si 5 kusov model Bathory a sú skvelé. Vydržia celú noc bez pretečenia a cez deň sa cítim skvelé bez vloziek, ktoré mi vždy vadili. Menštruačné nohavičky sú skvelé a príjemné na nosenie. Kúpila som si na porovnanie i menštruačné nohavičky od znaky Jessa v DM. Oproti Pertis majú absorcnu časť len v spodnej časti, takže na noc neodporúčam vôbec. Sú vhodné len počas dňa a to v posledné dni slabej menštruácie. PERTIS model Bathory má absorcnu časť až do vrchu zadnej časti, čo je skvelé i na noc. Som vďačná, že som sa rozhodla ich vyskúšať a už vložky nepoužívať. Ďakujem za tento vynález ❤️

simonidessa
25. nov 2023

Ja sa môžem pridať a po vyskúšané znacky Luluna, Snugs a Perties môžem odporučiť najviac značku Perties. Snugs sa zo začiatku zdali fajn, len rýchlo začali pretekať. Perties sú pohodlné a spoľahlivé. Určite pokračujem s touto značkou

oblivian
30. jan 2024

Ja mam Perties už skoro rok a som maximálne spokojná. Veľmi silnú menštruáciu mam a v týchto gatkach o menzese ani neviem...
Mam však problém... 3x som kupovala nohavicky, mam aj staršie aj novšie kusy rôznych typov. No a stáva sa mi, že zapachaju ako amoniak (ako staré farby na vlasy). Pečieme ich podľa odporucania, dbam na hygienu a to vnútro sa mi niekedy hneď po hodinke nosenia začne zapáchat strasne neprijemne... nejaké rady?

jamurkova
14. feb 2024

@oblivian a ako sa o ne staras? Prepieraš po zašpinení ci nechavas niekde ležat, kym idu do pracky? Lebo niekto aj tak robi, ze v ruke neperie vobec ... ja mam perties uz rok a su v pohode, nesmrdia, ako aj ine co mam. Vzdy preperiem v ruke s troskou gélu alebo s tymi pergent kvetinkami od nich, necham presusiť a do pracky davam ked idem prať zvysne oblecenie.
Ja ale nikdy nenosim ze pouzijem v ruke preperiem , uschnu a nosim zas - vtedy citim trochu krv - podla mna sa to v rukach nikdy tak kvalitne nevycisti ako v pracke. Cize mam vela kusov a vsetky vzdy prejdu po pouziti aj rucnym prepranim aj prackou.

oblivian
23. feb 2024

@jamurkova po pouziti ich namacam v studenej vode s mydlovymi kvetinkami od nich, potom ich vyperiem setrne rucne, kým voda z nich neni cista a potom idu do pracky zvycajne k beznemu pradlu + práci prostriedok pre babatka...

Strana
z2