icon

Menzes bez zrazeniny

2. jan 2023

Ahojte, stalo sa už niekomu z Vás že Vám menzes prišiel len na nejakých 12 hodín bol slabý bez hocijakej zrazeniny ?

zojanka
2. jan 2023

No a si tehotná? Alebo si myslíš že by si mohla byť tehotná? Prišla v čase očakávanej menštruácie? Kedy, včera?

sense
2. jan 2023

Áno stalo

selena_luna
2. jan 2023

Ano, ale nebol to nakoniec menzes, ale uhniezdenie a bola som teda tehotna. Test si si robila?

autor
2. jan 2023

@zojanka prišla 3 dni pred. Tak nakoľko mame do týždňa vždy tak 3 krát sex myslím že by som mohla

autor
2. jan 2023

@sense a čo to bolo

autor
2. jan 2023

@selena_luna nerobila.. neviem či sa to oplatí pri tomto nevedela som že by to mohlo byt tehu.. a krv si mala či len špinenie?

selena_luna
2. jan 2023

Bola to krv slaba. Taka ruzova...urob si test 🙂 a daj vediet

jaga18
2. jan 2023

Mne sa to stalo tak týždeň pred MS pri každom tehotenstve.

autor
2. jan 2023

@selena_luna pôjdem ráno kúpiť a urobim.. už sme mali biochemické v októbru tak sa bojím

autor
2. jan 2023

@jaga18 a toez normálna krv?

titla
2. jan 2023

Ano, cca 3 dni pred ocakavanou MS som zacala slabo krvacat a netrvalo to ani 24 hod. Nakoniec to bolo uhniezdenie a ja som bola tehotna.

taga
2. jan 2023

Mala som tak pri druhom tehotenstve.. zrazu mi len napadlo, ze mi zacala ms ale nejako sa nerozbehla, bol to tak jeden den a potom uz nic, spravila som test a bol pozitivny.. drzim palce

autor
2. jan 2023

@titla no super dakujem

autor
2. jan 2023

@taga a krvacanie silne ?

sense
2. jan 2023

Nic menstruacia.

taga
2. jan 2023

Nie, mne sa vzsy rozbieha tak postupne, prve dni slabota a potom silna ms.. a vacsinou tie prve dni ani neratam ako ms... ale v tom pripade som mala teda taky prvy den, slaba ms a cakala som ze sa rozbehne a popar dnoch som sa spamatala,ze ved sa nerozbehla vlastne... ale mala som vtedy rocneho syna a ms len zacinala a nebola ani pravidelna.. skusila som test a bolo prekvapenie 😊

autor
2. jan 2023

@taga hej chápem no dúfam že nám zo keď tak vyjde tento mesiac

selena_luna
3. jan 2023

Ahoj, uz si sa stihla otestovat? Prepac ze som taka zvedava

autor
9. jan 2023

@selena_luna áno stihla