icon

Menzes mám raz za pár mesiacov. Čo mám robiť?

llienkaa
3. máj 2011

babulky prosim mate niektora problem s menstruaciou-niekedy aj niekolko mesiacov nemam...vysadila som HAK a vobec neprisla :( tehulka niesom bola som u lekara dostala som tabletky LUTENYL vraj by som mala potom dostat...lekar povedal ze vajecniky su zive ale ze sliznica sa tvari akoby som nemala vobec zacat menstruovat...som z toho nestastna povedal ze to je beh na dlhe trate....problem som s tym mala hned od zaciatku preto mi nasadil HAK....vobec neviem na ocm som ci vobec budem moct mat deticky ☹ prosim o nejaku radu alebo aspon skusenost...viem ze treba to s lekarom vsetko riesit.

ceresnicka10
24. apr 2012

@llienkaa ahoj llienkaa ja som prave vcera bola u lekara a videl tam jeden folykul 14mm tak uvidime mame pracovat a vo stvrtok idem ku nemu zas ze ako to vyzera tak hadam sa podari zarobit babo...a ty ako sa mas?beriem ten dufik a clomid stale.

llienkaa
autor
29. apr 2012

My dobre teraz o babatku len hovorime chceme od leta nejak zacat ale zas...priatel maju problemy v praci resp.asi bude koncit ich firma tak neviem ci sa to zas neposunie :( ale budeme sa brat j july tak to nas tesi dost 🙂

stefancova
1. máj 2012

Ahojte, ja mam presne od mojich 14 rokov taky cyklus, vzdy som brala HAK alebo mi vyvolavali cyklus. Po rocnom uzivani Duphaston sa mi podarilo otehotniet, mam jedno dieta. Po porode sa nic nezmenilo, zase beriem HAK, lebo cyklus mam tak tri krat za rok 🙂

maja367
4. máj 2012

@llienkaa ahoj no bola som s priatelom dnes som sa akurat pred chviločkou vratila po dvoch tyznov ale zatial nič nove len ked som odchadzala takmi koncili moje dni a po 10dnochsom mala assi 3dni ale iba take slabe taak neviem čo sa deje .... ☹ a ty ako ?

llienkaa
autor
4. máj 2012

@maja367 my nove nic akurat to ze priatel asi pride o dobre platenu pracu tak somúsme z toho na nervy ☹ ☹ ☹

maja367
6. máj 2012

@llienkaa och tak to ti veriiim to ej dost zlee ... ja nemam pracu zatial to taha priatel ale chcem ist do prace ale jemu sa to nepači ... v dnesnej dobre je to velmi tazke ☹

llienkaa
autor
15. máj 2012

@maja367 tak rozhodnute predsa tento mesiac si dam tie tabletky 🙂 dufam, ze pomozu a uvidime lebo zatial aj ked sa snazime...tak sa nic nedari ale verim ze tie tabletky pomozu 🙂

maja367
15. máj 2012

@llienkaa ahoj ja zajtra idem k svojej gynekologicke si po lieky DUPHASTON mi vysvetli ako brat lebo sa snazime o babo hoci je to skoro ze len po par pokusoch ideme takto nato ale nebudeme cakat roky. a odkedy budes brat tie tabletky ? ale to su nejake cly... ?

llienkaa
autor
14. jún 2012

@maja367 je to clostylbegit uz som ho douzivala tak sa viac snazime no tak uvidime niekedy na to asi moc myslim...ale tak nemysli na babo ked po nom tuzis 🙂 ako sa inak mas? nieco nove? 🙂

llienkaa
autor
14. jún 2012

@ceresnicka10 ahoj no ako sa mas? nieco nove? ja som si uz nasadila ten clostylbegit teda uz som ho aj douzivala tak sa snazime 🙂 no len ma bolia vajecniky po tom aj podbrusko ale nie stale iba sem tam ... zrazu citim ze ich mam 🙂

maja367
15. jún 2012

@llienkaa ahoj ja som teraz dobrala prvy mesiac duphaston ... tak uvidime no ale je tazko nemysliet ak chces 🙂 nemam zatial nič nove uvidime mozno za par mesiacov aj tak teraz nnič z toho lebo niesme spolu :( drzim prsty 😉 😉 🙂

ceresnicka10
15. jún 2012

@llienkaa ahoj,no zatial sa nam nedari,teraz som skoncila 3 cyklus s clostylbegitom zvysila som davku tak uvidime ci sa podari.lebo stale nemam ovulaciu..:( nechce mi prasknut vajicko tak som zvedava co teraz bude.v sobotu mam ist dokymu mozno na pregnyl ak bude vajicko pripravene.
a ako uzivas ten clostylbegit?
drzim palce nech sa to podari...a sme vsetky stastne...🙂))

llienkaa
autor
16. jún 2012

@ceresnicka10 no ja som mala tabl. na vyvolanie menstruacie a na 5 den krvacania som si mala dat 2x1 tabletku clostylbeg. a ze na 13-14 den by som mala mat plodne dni stym ze mi ale nevie povedat ze ci budu v tom casovom obdobi ze v mojom pripade to moze byt aj o 4 mesiace ... no a zatial som nemala plodne dni ☹ a ze ked mi to nepomoze mam navstivit gynfiv v ba ☹ ale ja verim ze sa to podari.

ceresnicka10
16. jún 2012

@llienkaa presne aj ja som mala tento postup,minuly mesiac sa nepodarilo folykul nenarastol na dane mm tak hadam tento cyklus sa zadari..tiez mavam anovulacny cyklus.drzim palce nech sa podari do uspesneho konca a nech clostylbegit zaberie....🙂)

mariamayi
17. jún 2012

skuste pit 2-3 krat denne čaj alchemilku a myší chvost - striedat a berte sarapis....mne sa takto naštartovala menštruácia prírodným spôsobom a hneď nato som otehotnela - ovulku som mala až na 19. den, ale podarilo sa. Predtým som brala duphaston, ale ten problemy vôbec neriešil.

mariamayi
17. jún 2012

ešte k tomu sarapisu - prvých 10 dní 3x1tbl, dalších 10 dní 2x1tbl a potom po 1 tbl aj 2-3 mesiace

llienkaa
autor
8. júl 2012

@maja367
@ceresnicka10 babulky tak mame // ciarky na testiku 🙂 v utorok ideme k lekarovi a dufame ze bude vsetko ako ma byt 🙂 dufam, ze aj vy mate premna dobru spravu 🙂

pingu1
8. júl 2012

mozno by som zmenila lekara
@llienkaa

llienkaa
autor
8. júl 2012

@pingu1 preco?

ceresnicka10
8. júl 2012

@llienkaa super gratulujem.... 🙂 🙂 🙂

llienkaa
autor
8. júl 2012

@ceresnicka10 moc dakujem len sa bojim aby bolo vsetko ok neviem sa dockat utorka co mi povie lekar 🙂 a ty co nove?

ceresnicka10
8. júl 2012

@llienkaa neboj vsetko bude ok
my stale po starom,teraz mam 1DC tak uvidime ale chcem zacat so sojou kedze mi ten clostyl nezabera...tak uvidime,ale tak teraz tomu davam volny priebeh...ideme dalej

llienkaa
autor
8. júl 2012

silno drzim palce a verim ze sa vam to podari 🙂

pingu1
8. júl 2012

@llienkaa ja som si precitala iba ten prvy tvoj prispevok 😅 😅 😅
ale gratulujem k //, dufam, ze bude vsetko ok.

llienkaa
autor
8. júl 2012

@pingu1 aha jasne tak vdaka 🙂

maminka142
8. júl 2012

@llienkaa Ahoj, prosím ťa ake tabletky si mala na vyvolanie menzesu? Duphaston, alebo ine? Ďakujem 😉

A gratulujem k // čiaročkám 😉

llienkaa
autor
8. júl 2012

@maminka142 ahoj ja som mala ten duphaston a na 5 den krvacania som mala clostylbegit alebo tak nejak sa to volalo, dakujem a drzim palceky 🙂 🙂

maja367
9. júl 2012

@llienkaa gratulujem tak ja este nič lebo priatel je uz druhy mesiac preč takze to neide ☹ ale tesiim sa stebou 🙂

llienkaa
autor
9. júl 2012

@maja367 ked pride priatel sa to podari 😉 dufam, ze bude vsetko ok celkom sa aj bojim no ale zajtra budem vediet viac.

maja367
9. júl 2012

@llienkaa tak uvidime či sa podari alebo pockame este rok dva a tak vyskusame 🙂 daj potom vediet ako dopadnes zajtra ok 🙂 velmi ti to prajem z celeho srdiečka kazdej zene prajem 🙂