Menzes na 18.denň cyklu
Ahojte. Vcera som dostala menstruáciu na 18.deň cyklu..velmi som sa zlakla...vzdy mám dlzku MC 23-25..co to môže byť? Moja gynekologicka má dovolenku do 7. januára.
@lucka_lullu hmmm... od júna (6.mesiac) prežívam kazdy den stres, uzkosť...
@zuzu100 určite to môže byť aj stresom.....ale niekedy sa proste stane,že nastane nejaký hormonálny výkyv a príde menzes v neobvyklom čase.Ak sa to nebude viac opakovať,tak sa tým nemusíš trápiť.V opačnom prípade navštív doktora.
niečo podobné mám aj ja....z 28 dní sa cyklus skrátil na 25 dní. je to už dlhodobo cca rok.... u lekára som nebola. Je to alebo stresom, alebo žeby prechod? 😨
@zuzu100 ja som mala chatu pri takomto krvácaní. Najprv že to môže byť ovulácie a potom na utz sa potvrdila cysta. Ktorá,zmizla po liečbe sama.
@zuzu100 prajem Ti, nech sa Tvoje problémy, starosti a trápenia rozplynú, nech nájdeš pokoj, radosť a stastie hoc aj v obyčajných veciach ❤️

@zuzu100 ahoj Zuzi, niekedy môžu byť takéto výkyvy...nie si po stimulácii, nebrala si nejaké hormóny, výživové doplnky (napr na podporu otehotnenia), tiež stres, fyzická záťaž... Veľa možností, čo vie rozhádzať cyklus.