icon

Menzes po Covide-19

14. nov 2021

Ahojte, stalo sa vám že po prekonaní Covidu vám meškal menzes? Alebo bolo niečo iné na ňom?Ďakujem za odpovede.

sssss123
14. nov 2021

prišiel počas covidu, skôr, potom zase meškal, takže asi na pol roka uplne rozhadzany cyklus, teraz posledne tri razy celkom načas, ten prvý čo bol bol upne slaby, tie ostatne normálne ako predtým

sapetka
14. nov 2021

Nie vsetko je ok

7lenka11
14. nov 2021

Mne uplne vypadol na 4 mesiace...

autor
14. nov 2021

@7lenka11 to vážne? A predtým ste ho mala normálne?

7lenka11
14. nov 2021

áno, občas pár dní pomeškal, ale nič hrozné.. v januári so mala Covid a v máji mi museli vyvolávať menzes liekmi

janamiklusova
14. nov 2021

Ja som mala Covid na Vianoce. Od vtedy čistá katastrofa :D. Mala som 25 dňový cyklus, teraz od 19 do 40. Ten 40 dňový v máji vyvolaný injekciou. Pred dvoma týždňami som bola na preventívke, lekárka vravela, že má čím ďalej tým viac žien s takýmto problémom. A okrem tohto mi po Covide ostalo ešte pár divných následkov. A to som mala pomerne ľahký priebeh...

autor
15. nov 2021

@janamiklusova myslím že mám taký istý problém .😶 Ešte aké následky vám zostali? 😏

janamiklusova
15. nov 2021

Smrdí mi paprika, ale naozaj že smrdí. Mala som veľmi rada papriku, teraz ju nemôžem cítiť. Vôbec necítim vôňu zeleru a mám zmenené vnímanie slanej chuti. Všetko je mi slané. Jedlo zo školskej jedálne je teraz pre mňa ideál. Zaujímavé, že problém s paprikou má aj môj otec. Moja mama napr. musela zmeniť kozmetiku, lebo tá, čo ju používa roky jej tiež smrdí. A podobné zmeny majú aj iní ľudia z môjho okolia. Je to naozaj divná choroba, má milión rôznych príznakov a asi ešte viac následkov.

sssss123
15. nov 2021

ja keď som mala covid tiež mi bolo všetko slané, a teraz zase permanentne mám chuť na slané, sladké by ani nemuselo existovať

romea
17. nov 2021

@janamiklusova juj to fakt takto covid rozhadzuje cyklus, ja by som ešte bábätko chcela tikaju mi biologické hodiny, to si ma nepotešil, xsom zvedavá som tesne po Covide uz som mala mat ovulku a nič, tak očakávam ze bude neskôr aj tým pádom neskôr MS dostanem, xale o nepríde vôbec. Co sa týka tých chuti aj mne sa zmenili chute