icon

Menzes po sekcii

moncicna
1. jún 2022

Ahojte.. 22.3.2022 som mala sekciu kde sa my narodil synček.. Menzes som dostala 11.5 a trval až do 24.5.. a od včera 30.5 mám hnedé špinenie.. Je to normálne ? Mám pocit ze mi menzes znova začína.. Môže to tak byť ? Predtým som mala pravidelný cyklus chodil presne končil presne dlzka cyklu 28dní Len teraz sa mi stalo prvý krát že trval tak dlho a to hnedé špinenie mám tiež prvý krát.. Mám síce problémy so žlčníkom ale to by s tým nemalo mať nič spoločné...

basska_b
1. jún 2022

Moze to byt aj ovulacne spinenie. Ono, v podstate je jedno, ci si rodila sekciou alebo nie, ide o to, ze si rodila. A udiali sa hormonalne zmeny. Ovu spinenie je sposobene hormonalnou nerovnovahou a netreba s nim robit nic, samo odoznie. Ja som mala ovu spinenie teraz po 3. tehu, ktore skoncilo zial v 11tt. Objavilo sa v 3 cykloch, postupne slablo a potom zmizlo. Kojis? Vtedy je MS uplne ina, pripadne ti moze uplne vynechat na par mesiacov. Ja som tiez po sekcii po 1. porode dostala 2 mes po porode slabu MS a potom 11 mes. nic. Dost intenzivne som kojila

micusa2222
1. jún 2022

@moncicna a ty sa nechceš poradiť v prvom rade s gynekológom ? Veď sa týka zdravia...

pininka1
1. jún 2022

Moze to byt kludne este docistovanie. Ja som takto dostala,.myslela som ze menzes, ale nakoniec som az po piatich mesiacoch dostala normalne a uz chodil kazdy mesiac.

moncicna
autor
1. jún 2022

@basska_b Noo.. moze byt ze od toho 11.5 to bolo len špinenie nemala som žiadne bolesti čo ja pri ms mávam dosť často v podbrušku... a menzes príchádza az teraz.. kedze mam aj bolesti v podbrušku

moncicna
autor
1. jún 2022

@pininka1 noo tak jedine ze od toho 11 to bolo dočistovanie a ms prichádza az teraz .. cítim uz aj podbruško čo ja pri ms cítim bežne .. ale od toho 11 som bolesti ziadne spojene s ms nemala

basska_b
1. jún 2022

Asi si sa docistovala. Po porode sa cyklus aj intenzita trochu meni. Neboj, upravi sa to 🙂

basska_b
1. jún 2022

A robili ti na konci 6nedelia sono? Gynekologicka v poradni na konikovi odporuca pri dlhotrvajicom a castom krvacani radsej utz kontrolu