Menzes po sekcii
Ahojte.. 22.3.2022 som mala sekciu kde sa my narodil synček.. Menzes som dostala 11.5 a trval až do 24.5.. a od včera 30.5 mám hnedé špinenie.. Je to normálne ? Mám pocit ze mi menzes znova začína.. Môže to tak byť ? Predtým som mala pravidelný cyklus chodil presne končil presne dlzka cyklu 28dní Len teraz sa mi stalo prvý krát že trval tak dlho a to hnedé špinenie mám tiež prvý krát.. Mám síce problémy so žlčníkom ale to by s tým nemalo mať nič spoločné...
@moncicna a ty sa nechceš poradiť v prvom rade s gynekológom ? Veď sa týka zdravia...
Moze to byt kludne este docistovanie. Ja som takto dostala,.myslela som ze menzes, ale nakoniec som az po piatich mesiacoch dostala normalne a uz chodil kazdy mesiac.
Asi si sa docistovala. Po porode sa cyklus aj intenzita trochu meni. Neboj, upravi sa to 🙂
A robili ti na konci 6nedelia sono? Gynekologicka v poradni na konikovi odporuca pri dlhotrvajicom a castom krvacani radsej utz kontrolu

Moze to byt aj ovulacne spinenie. Ono, v podstate je jedno, ci si rodila sekciou alebo nie, ide o to, ze si rodila. A udiali sa hormonalne zmeny. Ovu spinenie je sposobene hormonalnou nerovnovahou a netreba s nim robit nic, samo odoznie. Ja som mala ovu spinenie teraz po 3. tehu, ktore skoncilo zial v 11tt. Objavilo sa v 3 cykloch, postupne slablo a potom zmizlo. Kojis? Vtedy je MS uplne ina, pripadne ti moze uplne vynechat na par mesiacov. Ja som tiez po sekcii po 1. porode dostala 2 mes po porode slabu MS a potom 11 mes. nic. Dost intenzivne som kojila