icon

Menzes tri krát do mesiaca. Je to normálne?

perla200
3. nov 2010

baby nemate s tým skúsenosti? ja krvácam trikrát do mesiaca je to normalne?

veronicka33
3. nov 2010

@perla200 Ahoj jasne že to nieje normálnemáš nejaké problémy?,prečo nejdeš ku dr?ja na tvojom mieste aj ked neviem o čo ide tak by som sa išla aspoň opýtať,neboj sa toho zato nič nedáš🙂

strapco13
3. nov 2010

@perla200 rozhodne s tym treba ist kiu gynekologovi a co najskor

maahuliena
3. nov 2010

@perla200 nechcem strašiť, ale toto naozaj nie je v ramci "normy"... s týmto problemom jedine za dr. a určite bude treba podrobne vyšetrenie..

perla200
autor
3. nov 2010

no už som volala doktorke ale ma dovolenku samozrejme tak až 16. novembra....a mam si urobit tehotenský test to čo už je?

benne
3. nov 2010

@perla200 a zastupujúci gyn? ja by som sa teda nedala odbiť len tak, nech ma vyšetria alebo prinajmenšom vysvetlia, prečo mám 3x do mesiaca! ... teda nie ja, ale ty 😉

perla200
autor
3. nov 2010

@benne no hej ale ja som odmietla toho druhého doktora.... neviem mam ist k nemu?

benne
3. nov 2010

@perla200 tak to musíš vedieť ty, ako veľmi znepokojená tým si 😉 ale ak ti je len nepríjemné baviť sa o tom s cudzím dr. tak to podla mna správny dôvod odmietnutia nie je 🙂

perla200
autor
3. nov 2010

@benne ked ja vseobecne doktorom moc neverím....este tej mojej gynde ako tak....ale neviem nepozna nevie čo som mala predtým ale je pravda, že som nebola este na prehliadke po sestonedelí a to mala ma 15 mesiacov 😕

benne
3. nov 2010

@perla200 tak to inak nevidím, len sa premôcť a ísť, to fakt, už ťa asi pritlačilo ☹ Ja som si na prehliadke po šestonedelí dala záležať, ale zas podcenujem kontrolu u diabetologičky, tá ma teda vyhreší, kde sa od pôrodu túlam 😔

perla200
autor
3. nov 2010

@benne no ved to ja ako plynul čas tak som sa viac bála a bála tak som sa neobjednala....a teraz ked som zavolala mam obrovský strach ☹

benne
3. nov 2010

@perla200 ved ja si to viem živo predstaviť, a vidíš, ani tu ženy s takým niečim nemajú skúsenosť, neostáva ti nič iné len ísť za odborníkom. To, že ťa vyhrešia, to nerieš, zatvár sa kajúcne, že prvé dieťa a kým ste si našli režim a zrazu prešiel rok, ani nevieš ako. Ved je to ajpravda si myslím ... 😎 ale hlavne sa daj dokopy a odteraz kontroly dodržuj (ja sa musím veru tiež už na to dia dať 😠 )

perla200
autor
3. nov 2010

@benne no vidís nech som ti odstrasujúcim príkladom....a dakujem fakt asi zajtra behnem za ním....lebo takýto strach som este nemala....

benne
3. nov 2010

@perla200 nemaj strach (ja viem, že to blbo znie, ved jasné že sa bojíš), ale skús sa upokojiť. Ja už mám za sebou časy, ked som mala menzes 4 týždne vkuse a bolo to zo stresu, vraj, hoci, to sa mi zdá že maju doktori ako odpoved na všetko čo už nevedia dalej riešiť 😉

ginger01
3. nov 2010

@perla200 stavim sa, ze si nebola ani na preventivke, co sa chodi raz za rok...takze co najskor k svojej doktorke !

perla200
autor
3. nov 2010

@ginger01 nebola veru...už som tam nebola 15 mesiacov....

ginger01
3. nov 2010

cytologia povie niekedy vela !

sue
3. nov 2010

@perla200 je to teraz prvýkrát alebo sa ti to opakuje pravidelne? Myslím, že si môžeš byť istá, že to nie je menzes... ale krvácanie iného druhu a určite by som čo najskôr navštívila Dr. a takého, ktorému budeš dôverovať. Krvácanie tohto typu nie je vôbec sranda a treba to veľmi rýchlo riešiť... a byť zodpovedná voči sebe i dcérke 😉

Držím palce.

sestricka5
3. nov 2010

ja som mala tiez cosi podobne - krvacanie, potom cca 4 dni pauza a zase. bolo to po prvom porode a teraz po tretom opat. problem bol v tom, za mi po sestonedeli nabehol cyklus, ale nenabehla dostatocna hladina nejakych hormov, takze som nemala ovulaciu, ale sliznica maternice sa zacala odlucovat po tych 4 dnoch, kedy sa tvorila. samozrejme, bola som u Dr. a ten ma skontroloval a nasadil mi Duphaston a po dvoch cykloch sa to pekne upravilo. takze, vopred ziadne strachy, ale sup-sup k Dr., nech to pozrie. nemusi to vobec byt az take zle 😉

perla200
autor
3. nov 2010

@sestricka5 dakujem si ma celkom potesila....

sestricka5
4. nov 2010

@perla200 drzim palce, nech to u Teba dopadne tak, ako u mna 🙂

perla200
autor
4. nov 2010

dakujem....no bola som u dr. takže nejaká hormonalna porucha či čo mam tabletky tak sa zatial uvidí ale este sa urobí cyto a stery a tak....

benne
4. nov 2010

@perla200 no super 😉

perla200
autor
4. nov 2010

no som rada uvidíme este čo bude ako to bude pokračovat...dakujem kočky za podporu 😀

ingrida04
Odpoveď bola odstránená
mamicka9
27. feb 2017

Ahoj, viem že je to veľmi stará téma, ale ako to nakoniec dopadlo? Ja mám momentálne tiež rovnaky problém, neviem ci to je normálne keď som rok po pôrode, prvýkrat som ju dostala v decembri, či sa ešte tie hormóny dávajú do poriadku alebo čo. Tento mesiac to vychádza tak, ze ju mám každých desať dní cca...