Menzes tri krát do mesiaca. Je to normálne?
baby nemate s tým skúsenosti? ja krvácam trikrát do mesiaca je to normalne?
@perla200 nechcem strašiť, ale toto naozaj nie je v ramci "normy"... s týmto problemom jedine za dr. a určite bude treba podrobne vyšetrenie..
no už som volala doktorke ale ma dovolenku samozrejme tak až 16. novembra....a mam si urobit tehotenský test to čo už je?
@perla200 ved ja si to viem živo predstaviť, a vidíš, ani tu ženy s takým niečim nemajú skúsenosť, neostáva ti nič iné len ísť za odborníkom. To, že ťa vyhrešia, to nerieš, zatvár sa kajúcne, že prvé dieťa a kým ste si našli režim a zrazu prešiel rok, ani nevieš ako. Ved je to ajpravda si myslím ... 😎 ale hlavne sa daj dokopy a odteraz kontroly dodržuj (ja sa musím veru tiež už na to dia dať 😠 )
@perla200 je to teraz prvýkrát alebo sa ti to opakuje pravidelne? Myslím, že si môžeš byť istá, že to nie je menzes... ale krvácanie iného druhu a určite by som čo najskôr navštívila Dr. a takého, ktorému budeš dôverovať. Krvácanie tohto typu nie je vôbec sranda a treba to veľmi rýchlo riešiť... a byť zodpovedná voči sebe i dcérke 😉
Držím palce.
ja som mala tiez cosi podobne - krvacanie, potom cca 4 dni pauza a zase. bolo to po prvom porode a teraz po tretom opat. problem bol v tom, za mi po sestonedeli nabehol cyklus, ale nenabehla dostatocna hladina nejakych hormov, takze som nemala ovulaciu, ale sliznica maternice sa zacala odlucovat po tych 4 dnoch, kedy sa tvorila. samozrejme, bola som u Dr. a ten ma skontroloval a nasadil mi Duphaston a po dvoch cykloch sa to pekne upravilo. takze, vopred ziadne strachy, ale sup-sup k Dr., nech to pozrie. nemusi to vobec byt az take zle 😉
dakujem....no bola som u dr. takže nejaká hormonalna porucha či čo mam tabletky tak sa zatial uvidí ale este sa urobí cyto a stery a tak....
no som rada uvidíme este čo bude ako to bude pokračovat...dakujem kočky za podporu 😀
Ahoj, viem že je to veľmi stará téma, ale ako to nakoniec dopadlo? Ja mám momentálne tiež rovnaky problém, neviem ci to je normálne keď som rok po pôrode, prvýkrat som ju dostala v decembri, či sa ešte tie hormóny dávajú do poriadku alebo čo. Tento mesiac to vychádza tak, ze ju mám každých desať dní cca...

@perla200 Ahoj jasne že to nieje normálnemáš nejaké problémy?,prečo nejdeš ku dr?ja na tvojom mieste aj ked neviem o čo ide tak by som sa išla aspoň opýtať,neboj sa toho zato nič nedáš🙂