Menzes verzus potrat
Dostala som menzes,ale také stavy nepoznám.Je mi brutálne zle,mám zvýšenú teplotu, kŕče,bolesť až do stehien,že nemôžem normálne chodiť A na wcko chodím len s pocitom tlačiť ako pri pôrode,mám už dosť rokov a poznám si telo,cyklus ale toto som ešte nezažila,v hlave mi ide len ,že spontánny potrat.Nemali ste niekto také na začiatku t ehotenstva,ktoré by hneď aj skončilo?
@stellarstar včera robený bol negatívny,ale to som mala aj pri prvom do 7tt negatívny,bol to príjemný som,že som o Tom ani netušila
Tak o potrate nemôže byť reč, keby si mala pozitívne tak ešte biochemické tt možno
Možno si mala cystu a telo sa ju snaží odstrániť. Ak to neprejde choď sa dať vyšetriť.
tehuv to nebude.
nie je potrat ako potrat, ak by sa jednalo o potrat v obdobi, ked mas mat ms, potom by si realne bola tehu tak max 2t s tym, ze by sa jednalo skor o biochemicke teu, cize babi vy sa nestihlo ani uhniezdit, cize by si vobec nemala takto vyrazne priznaky. jednoducho tak,a ko odchadza neoplodnene vajicko, odislo by oplodnene.
a teda teplota nie ej zvycajne priznak potratu. ci sa u teba nekombinuje ms + nejaky zapal, prehriatie.
aj ke dpoznas svoje telo, vzdy je neico 1x, navyse so stupajucim vekom pribuda riznych tazkosti, cyklus sa meni neustale. aj ja mam dost rokov a uz som zazila take variecie cyklu, ze to ani popisat narychlo neviem. a teda mam vcelku pravidelny cyklus a vzdy som aj mala, az na jednu obcasnu odchylku, ktoru som mala ale len parkrat za zivot.

Mala si pozitívne testy?